BestMusic.ro » Alessia » Alessia ft. Pavel Stratan - Vorbe Letale (poze filmari / making-of videoclip)

Alessia ft. Pavel Stratan - Vorbe Letale (poze filmari / making-of videoclip)

Alessia ft. Pavel Stratan - Vorbe Letale (poze filmari / making-of videoclip)

Alessia si Pavel Stratan au colaborat pentru cel mai recent single, intitulat "Vorbe letale”, o coproductie Red Clover Media si Cat Music, pentru care au filmat si un videoclip. Cateva fotografii si un making-of video, mai jos.

Videoclipul este o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu. De styling s-a ocupat Amir Dobos, de make up Ana Mironescu si Gabriela Buica, de hairstyle.


"Am avut langa mine o echipa de profesionisti care s-a ocupat ca totul sa iasa foarte bine. Cu ei si cu Pavel alaturi nici nu am simtit cand au trecut orele de filmare”, a spus Alessia.

"La filmari totul a fost super, echipa, atmosfera, dispozitia, iar asta se va vedea in videoclip. Mi-ar fi placut ca scena cu "patul” sa fi fost mai lunga si sa mai fi renuntat la haine, ca doar era destul de cald. Sper ca la urmatorul videoclip, la astfel de scene, sa fiu eu regizorul, ca doar de asta am facut facultate de actorie si regie, nu? Pana atunci insa ma multumesc cu ceea ce este si abia astept sa vad clipul. Tin sa le multumesc, inca o data Alessiei care este o dulce si o profesionista in tot ce face, dansatoarelor care au umplut locul cu frumusete si intregii echipe!”, a povestit Pavel Stratan.

Dupa cum spune si titlul piesei, Alessia si Pavel joaca rolul indragostitilor, care au ca arme de seductie, vorbele. Cei doi traiesc, in videoclip, o poveste de iubire dificila, plina de certuri, reprosuri, dar si gesturi dragastoase si impacari pasionale. Alessia ii reproseaza lui Pavel ca este "mincinos de meserie”, ca a stiut sa o minta frumos, iar Pavel incearca sa o convinga de sentimentele lui, asigurand-o ca totul o sa fie bine si relatia o sa functioneze.

>>> Asculta Alessia ft. Pavel Stratan - Vorbe Letale

Daca Pavel va reusi sa o recucereasca pe Alessia, dupa fiecare cearta, si cei doi vor ramane impreuna, ramane sa aflati urmarind videoclipul ce va fi lansat luna aceasta.
Mai multe stiri despre: making of  poze filmari  videoclipuri 2014 
Publicat pe 03 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu