BestMusic.ro » Alex Velea »  Alex Velea reinnoieste garderoba FRATZIWEAR  

 Alex Velea reinnoieste garderoba FRATZIWEAR  

 Alex Velea reinnoieste garderoba FRATZIWEAR
 

Noua colectie de tricouri FRATZIWEAR este acum disponibila pentru comenzi online pe http://fratziwear.com/, unde, pe langa modelele pentru barbati si femei, a aparut o mare noutate: body-ul FRATZIWEAR pentru bebelusi, disponibil in doua culori, bleu si alb!

Atat produsele pentru barbati – prezentate de Alex Velea cat si cele pentru femei – reprezentate de Antonia, sunt disponibile in alb si negru, diferite taieturi si materiale potrivite sezonului calduros dar si hanorace personalizate, speciale pentru seri racoroase.

Marimile si culorile pot fi alese cu usurinta, selectand online produsul si caracteristicile dorite.

De ce sa port produse FRATZIWEAR?

Alex Velea: "Din punct de vedere vestimentar am ales intotdeauna produse comode, pe care sa le pot purta atat in concerte cat si zi de zi. si pe care sa le poata purta oricine, avand si imprimeuri cool, pretabile atat pentru produsele pentru femei cat si pentru barbati.

Cum comand?

Procedeul este unul simplist, fiind necesara doar selectarea produsului si caracteristicilor acestuia, urmand apoi o confirmare a comenzii, pe care clientul o va primi pe mail. Un reprezentant al FRATZIWEAR va reveni cu un telefon catre client pentru finalizarea comenzii, Aceasta va ajunge in 3-5 zile lucratoare la destinatie.

Pentru mai multe detalii, accesati: http://fratziwear.com/cum-comand
Mai multe stiri despre: moda  haine  afaceri  afaceri vedete 
Publicat pe 03 August 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram