BestMusic.ro » Alex Velea » Alex Velea si Micutzu lanseaza parodia “Bani pe tine”   

Alex Velea si Micutzu lanseaza parodia “Bani pe tine”   

Alex Velea si Micutzu lanseaza parodia “Bani pe tine” 
 

Cu gandul la gastile din ghetoul american si la petrecerile cu rapperi, Alex Velea lanseaza parodia "Bani pe tine”, o colaborare cu Micutzu, unul dintre cei mai apreciati actori de stand up comedy din Romania.

Cei doi artisti au fost insotiti la filmarea videoclipului "Bani pe tine” de intreaga "brigada” de la Golden Boy Society, casa de productie a lui Alex Velea. Decorul din clubul Princess, locul in care s-a filmat clipul, a fost completat cu accesorii opulente, printre care se numara "kilogramele de aur”, "telefonul 7S” si "teancurile de dolari” asa cum canta cei doi artisti in versurile piesei.

Amuzat de intreaga colaborare si de videoclipul plin de gablonturi si femei apetisante, Alex Velea marturiseste: "Aste e prima mea colaborare cu Micutzu, stati sa vedeti ce mai urmeaza. Ne-am distrat ca-n filmele alea grave de la Hollywood, la filmari”.

La randul lui, Micutzu adauga: "Colaborarea cu baietii de la GBS si cu Alex a fost excelenta. Totul a mers rapid, probabil pentru ca ne-a placut tuturor foarte mult proiectul. Eu unul, cel putin asa sper, nu voi refuza niciodata o propunere potential amuzanta, iar in situatia asta, propunerea a si venit de la Alex, cu care ma stiu de ceva timp, deci lucrurile au mers de la sine. Sper ca anul asta, in colaborare cu Alex si Golden Boy, sa mai scot niste piese si cu colegul, prietenul si finul meu, Nelu Cortea.”

Daca de obicei regizorii stau in spatele camerei, de aceasta data Claudiu Stan si Richard Stan sunt in prim plan si ne arata cateva imagini din culise, chiar la sfarsitul videoclipului.
Mai multe stiri despre: parodie  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 22 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram