BestMusic.ro » Alex Velea » Voteaza hiturile verii 2014  

Voteaza hiturile verii 2014  

Voteaza hiturile verii 2014 
 

Ca la fiecare inceput de septembrie, tragem linie si vedem ce sunete au gadilat undele FM-ului si netului in vara ce tocmai s-a incheiat. Pana pe 15 septembrie asteptam voturile voastre in sectiunea dedicata, unde puteti asculta toate cele 50 de piese - 30 romanesti si 20 internationale - pe care le-am propus anul acesta. Daca anul trecut ati ales-o pe Inna, iar acum doi ani castigatorul detasat a fost Connect-R, suntem foarte curiosi cine va avea hitul verii 2014.

A fost vara lui Nicole Cherry sau sarutul succesului s-a simtit mai tare pe pielea Corinei? Oare 3 Sud Est mai au emotii dupa atatea saptamani in topuri sau stiu deja ca piesa lor e hitul verii? Cine a avut cea mai tare piesa a sezonului hotarati doar voi; noi am ales 30 dintre piesele romanesti care s-au difuzat in heavy rotation vara asta si au dat Youtube-ul peste cap si predam stafeta la voi.

Voteaza hitul romanesc al verii 2014

Artistii internationali s-au luptat cot la cot cu hiturile romanesti vara aceasta, cateva piese reusind sa ajunga la statutul de 'obsesie nationala'. Si pe radio functioneaza, se pare, zicala "Mai bine mai tarziu decat niciodata", asa ca printre noutatile proaspat iesite din studio dam si peste piese lansate acum mai bine de doi ani. Am ales 20 dintre cele mai populare piese ale acestui sezon si va dam sarcina de-a o alege pe cea mai cea.

Voteaza hitul international al verii 2014
Mai multe stiri despre: hiturile verii 2014 
Publicat pe 02 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram