BestMusic.ro » Alex Velea » Tiki Taka

Alex Velea - Tiki Taka

Loading the player ...

Dupa doua single-uri sensibile („Din vina ta" si „Defectul tau sunt eu"), care au adunat peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube, e momentul pentru o noua piesa Alex Velea. Artistul revine cu "Tiki Taka", un single in care recunoastem vibe-ul si energia primelor sale hituri.

"'Tiki Taka' este piesa senzationala, la care am lucrat mult alaturi de echipa minunata de la HaHaHa Production. Am asteptat cu nerabdare sa o lansam, iar rezultatul a meritat din plin asteptarea.

Piesa are si un clip spectaculos, in regia lui Iulian Moga, un om alaturi de care este intotdeauna o placere sa lucrez. Filmarile videoclipului au fost o adevarata provocare pentru mine. Au presupus multe cascadorii, care m-au solicitat intens si mi-au dat destul de multe emotii. in acelasi timp, a fost o experienta foarte frumoasa.", ne spune Alex Velea.

Cel mai nou single a artistului este produs in studiourile HaHaHa Production. Muzica a fost compusa de Vlad Popescu, Serban Cazan, Marius Pop, Alex Racovita si Theea Miculescu, iar la versuri au contribuit Vlad Popescu si Theea Miculescu.

"Tiki Taka" este un single lansat de HaHaHa Production si Golden Boy Society.

Poze cu Alex Velea