BestMusic.ro » Alexandra&Alec » Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec au lansat videoclipul baladei sensibile dedicata indragostitilor, In Noapte.

Clipul este regizat de Alex Ranta si are multe ingrediente-cheie care il fac special: un kilogram de puf, mobila stylish, decoruri intime, plimbari prin ploaie si mult romantism.

Lansarea single-ului In noapte (muzica si text: Alexandra Ivan / Alec Sandor) vine intr-un moment important din cariera Alexandrei Ivan.

Cantautoarea de 23 de ani este si textiera piesei "Change", interpretata de Hotel FM, care va reprezenta Romania la Eurovision anul acesta.

`Ma bucur mult sa fiu partasa la reusita baietilor de la Hotel FM, in primul rand pentru ca vad in ei muzicieni talentati, seriosi, care tintesc spre o cariera si nu spre succese efemere. Alec si cu mine vom fi alaturi de ei la Dusseldorf in mai - si speram sa ne intoarcem cu trofeul acasa`, declara Alexandra Ivan.

Pe langa aparitiile TV si recitalurile pe care le vor sustine in viitorul apropiat, Alexandra & Alec mai au un proiect foarte important in agenda: lucrul la albumul de debut alaturi de Gabriel Baruta de la Hotel FM, care le va orchestra compozitiile intr-o maniera eleganta si fresh.

`De Gabriel Baruta (compozitorul si pianistul trupei) ma leaga o prietenie de peste 10 ani, asa ca sunt foarte fericita sa vad cum visele ni se indeplinesc in acelasi timp: el participa la Eurovision cu o piesa superba, Alec si cu mine lansam primul single cu o casa de discuri majora, RBA, si lucram la album`, povesteste Alexandra.

Urmeaza o perioada pe cat de agitata, pe atat de plina de satisfactii pentru Alexandra & Alec - dar va fi in primul rand plina de iubire si muzica.
Mai multe stiri despre: lansari  lansari singleuri  muzica 2011  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 28 Februarie 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/