BestMusic.ro » Alexandra&Alec » Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec In Noapte videoclip romantic (video)

Alexandra & Alec au lansat videoclipul baladei sensibile dedicata indragostitilor, In Noapte.

Clipul este regizat de Alex Ranta si are multe ingrediente-cheie care il fac special: un kilogram de puf, mobila stylish, decoruri intime, plimbari prin ploaie si mult romantism.

Lansarea single-ului In noapte (muzica si text: Alexandra Ivan / Alec Sandor) vine intr-un moment important din cariera Alexandrei Ivan.

Cantautoarea de 23 de ani este si textiera piesei "Change", interpretata de Hotel FM, care va reprezenta Romania la Eurovision anul acesta.

`Ma bucur mult sa fiu partasa la reusita baietilor de la Hotel FM, in primul rand pentru ca vad in ei muzicieni talentati, seriosi, care tintesc spre o cariera si nu spre succese efemere. Alec si cu mine vom fi alaturi de ei la Dusseldorf in mai - si speram sa ne intoarcem cu trofeul acasa`, declara Alexandra Ivan.

Pe langa aparitiile TV si recitalurile pe care le vor sustine in viitorul apropiat, Alexandra & Alec mai au un proiect foarte important in agenda: lucrul la albumul de debut alaturi de Gabriel Baruta de la Hotel FM, care le va orchestra compozitiile intr-o maniera eleganta si fresh.

`De Gabriel Baruta (compozitorul si pianistul trupei) ma leaga o prietenie de peste 10 ani, asa ca sunt foarte fericita sa vad cum visele ni se indeplinesc in acelasi timp: el participa la Eurovision cu o piesa superba, Alec si cu mine lansam primul single cu o casa de discuri majora, RBA, si lucram la album`, povesteste Alexandra.

Urmeaza o perioada pe cat de agitata, pe atat de plina de satisfactii pentru Alexandra & Alec - dar va fi in primul rand plina de iubire si muzica.
Mai multe stiri despre: lansari  lansari singleuri  muzica 2011 
Publicat pe 28 Februarie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram