BestMusic.ro » Alexandra Stan »  Alexandra Stan a lansat clipul piesei "9 vieti"

 Alexandra Stan a lansat clipul piesei "9 vieti"

 Alexandra Stan a lansat clipul piesei "9 vieti"

Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansatin Romania pe 9 martie anul trecut. Dupa turneul de promovarein Asia,in primavara anului trecut, difuzariin topurile muzicale internationale si numeroase aparitii publice, dar si datorita succesului unor piese precum "We Wanna”, "I did it mama”, "Balans”, "Ecoute” si "Boom Pow”, Alexandra Stan s-a hotarat sa filmezeinca un clip pentru o piesa de pe acest album.

Cel de-al 6-lea single de pe albumul "Alesta” pentru care artista a filmat clip este "9 Lives”, un feat cu Jahmmi. "Piesa este despre puterea de a te ridica si de a te reinventa. Clipul l-am filmatin Constanta,in locurile dragi mie, aici unde am cea mai buna energie. Am ales ca locatii portul maritim, valea portului dar si parcul din copilaria mea. Chiar daca a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat si faptul ca am filmat acasa au transformat totulintr-o experienta frumoasa.” povesteste Alexandra Stan.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Criss Blaziny, artistul cu care Alexandra a colaborat si pentru piesa "Au gust zilele”, lansata vara trecuta.

"9 Lives” e produsa de bulgarul, Boris Milanov, si este feat cu un artist reggae tot din Bulgaria, Jahmmi.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 12 Ianuarie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram