BestMusic.ro » Alexandra Stan » Alexandra Stan a lansat piesa si videoclipul “MAMI”

Alexandra Stan a lansat piesa si videoclipul “MAMI”


Anul 2018 a inceput in forta pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens in studio, finalizand cel de-al patrulea album, iar acum lanseaza single-ul "MAMI”.

Numele noii piese da si titlul albumului omonim, care va fi lansat in curand in Japonia, urmand ca mai apoi sa apara si international.

In noul videoclip, Alexandra Stan reprezinta femeia latina, iubitoare si senzuala, surprinsa in bucatarie in timp ce gateste, iar mintea ii zboara la "papi”, care o face sa viseze cu ochii deschisi.

Cu toate ca videoclipul piesei a fost filmat in Romania, sub regia lui Bogdan Paun si a directorului de fotografie Alexandru Muresan, inspiratia acestuia a fost una mexicana, cu multa culoare, miscari senzuale si o atmosfera latino. Iar pentru styling, artista a lucrat cu Ovidiu Buta.

Si cum nimic nu este intamplator, astazi, in ziua lansarii videoclipului, Alexandra Stan se afla in vacanta in Puerto Escondido, Mexic, simtind si traind starea videoclipului chiar in tara de unde a si venit inspiratia, dupa cum spune: "Ideea clipului ne-a venit gandindu-ne la Mexic si uite ca acum in ziua lansarii ma aflu chiar in locul cu pricina, unde ma bucur de soare, briza oceanului si de mancarea delicioasa, in special tacos. Sunt "Mami”, sunt iubitoare, ma simt mama tuturor baietilor in cautare de atentie si dragoste, ma simt implinita si fericita cu feminitatea mea”.

Pentru piesa "MAMI”, artista a lucrat cu producatori din Los Angeles, precum Simon Says, iar muzica si versurile sunt compuse de Alexandra Stan impreuna cu Katie DiCicco.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 15 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram