BestMusic.ro » Alexandra Stan » Alexandra Stan a sustinut concert in Canada dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan a sustinut concert in Canada dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan a sustinut concert in Canada dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan se afla in plin turneu de promovare a albumului "MAMI", iar sambata a sustinut un concert in Calgary, Canada, la un eveniment caritabil dedicat femeilor abuzate.

Evenimentul complex din The Palace Theatre a avut parte de speech-uri motivationale tinute de femei de afaceri renumite in Canada, de o prezentare de moda cu motive maramuresene a designer-ului roman Lorand Coza, fiind incheiat de concertul Alexandrei Stan, care spune despre experienta din Canada: "M-am bucurat mult ca m-au ales pe mine, mai ales ca stiu prin ce stari au trecut femeile, cat de mult conteaza sprijinul celor din jur si cat de important este sa vorbesti despre asta. M-am simtit tare bine langa atat de multe femei puternice, fiind totodata si primul meu concert in Calgary".

"No More Movement" a fost organizat de baimareanul Eduard Soponar, 23 de ani, care are agentie de modele in Calgary numita Monica Model Management. Ideea acestui eveniment i-a venit lui Eduard in urma unei situatii de abuz prin care a trecut sora lui la un casting de modeling.

Dupa concertul de succes din Canada, Alexandra Stan continua turneul "MAMI" in Japonia, in Tokyo si Yokohama.
Mai multe stiri despre: concerte 2018 
Publicat pe 27 August 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu