BestMusic.ro » Alexandra Stan »   Alexandra Stan, aparitie incendiara pe coperta revistei Unica  

  Alexandra Stan, aparitie incendiara pe coperta revistei Unica  


Alexandra Stan radiaza pe coperta revistei Unica, editia lunii mai, care a aparut pe 23 aprilie, in magazinele de specialitate si online.

Artista a oferit un interviu in exclusivitate, in care a vorbit pe indelete despre mai multe subiecte referitoare la viata ei profesionala si privata, incluzand experienta din cadrul emisiunii Survivor si episodul de violenta in care aceasta s-a regasit in ipostaza victimei, acum cativa ani.

Combinatia ideala de "beauty & brains”, Alexandra Stan a dat dovada inca o data ca in spatele artistei cunoscute la nivel mondial pentru piesele si colaborarile ei devenite hituri in nenumarate topuri, se afla o femeie cu picioarele pe pamant, foarte muncitoare, careia nu ii este teama sa isi asume responsabilitatea si sa invete din greselile trecutului, asa cum a declarat si artista:

"In spatele a ceea ce oamenii vad, de fapt, este vorba de foarte multa munca, multe compromisuri, foarte multe nopti pierdute, sarbatori si zile de nastere ale celor apropiati pierdute. Viata noastra reala nu este mereu ca cea din videoclipuri. Suntem si noi oameni si ne luptam cu aceleasi probleme pe care le are orice alta persoana."

Alexandra Stan continua sa fie o prezenta fresh in industria muzicala si sa creasca atat pe plan artistic, cat si personal. Deschisa si fara inhibitii, interviul si pozele incendiare pot fi gasite online pe site-ul unica.ro sau integral, in revista. Revista poate fi achizitionata si prin intermediul site-ului: https://colectii.libertatea.ro/unica/unica-editia-mai-2021.
Publicat pe 23 Aprilie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram