BestMusic.ro » Alexandra Stan » Alexandra Stan, primul concert in Romania din 2013 la Sibiu

Alexandra Stan, primul concert in Romania din 2013 la Sibiu

Alexandra Stan, primul concert in Romania din 2013 la Sibiu

In pregatirea importantei lansari din primavara, Alexandra Stan isi reia activitatea muzicala cu un prim concert in 2014 in Romania, in orasul Sibiu. Nu intamplator, artista a ales fosta Capitala Culturala Europeana in noaptea dintre ani, pentru a marca un nou inceput.

Show-ul de Anul Nou va aduce in faa publicului o veritabila desfasurare de fore, cu o trupa remarcabila de dansatori, alaturi de care lucreaza de cateva luni. "Sunt extrem de fericita sa ma reintalnesc cu publicul din Romania intr-o seara atat de speciala pentru fiecare dintre noi. Sibiul este un oras aproape de sufletul meu si sunt convinsa ca in Piaa Mare vom trai o noapte magica”, a declarat Alexandra Stan.

Concertele Alexandrei Stan se afla in plin proces de regandire, artista pregatind publicului sau un concept special de show. Pentru aceasta, Alexandra Stan a petrecut in luna octombrie o saptamana in tabara Fonocamp de la Azuga, unde a compus piese noi alaturi de artisti romani si internaionali. De asemenea, artista s-a intors recent din Los Angeles, unde a participat la sesiuni fructuoase cu producatori, compozitori si artisti renumii din showbiz-ul american. Alexandra s-a remarcat in randul producatorilor si artistilor americani, atat ca interpreta, cat si compozitoare, si a puse bazele unor colaborari surpriza pentru noi hit-uri in topurile internationale.
Mai multe stiri despre: concerte 2013 
Publicat pe 20 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu