BestMusic.ro » Alexandra Stan »   Alexandra Stan face echipa cu NERVO si lanseaza piesa „Come Into My World”

  Alexandra Stan face echipa cu NERVO si lanseaza piesa „Come Into My World”

  Alexandra Stan face echipa cu NERVO si lanseaza piesa „Come Into My World”

Alexandra Stan ne surprinde cu o noua piesa in engleza, de data aceasta, in colaborare cu faimoasele surori DJ din Australia, NERVO. O piesa dance ideala pentru a da startul petrecerilor de vara cu ritmul ei fresh si vibe-ul de anii 80, care te invita fara doar si poate pe ringul de dans.

Piesa a fost scrisa de Liv si Mim, surorile NERVO, care au compus muzica alaturi de celebrul DJ si producator olandez-turc, Ummet Ozcan. Mix-ul si master-ul cantecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat in trecut cu Alexandra Stan pentru piesa "Miami”.

In piesa, Alexandra Stan canta despre o "invitatie” in lumea ei, mai precis despre o invitatie de a da o sansa unei povesti de iubire sa se materializeze, chiar daca succesul nu este garantat.

Videoclipul, plin de culoare si motiune, realizat de BMABID, in regia Ralucai Netca si cu Alex Chitu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile NERVO in prim plan. Alexandra apare insotita si de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutand cu un "prezentator” care le introduce pe artiste, videoclipul se muleaza ca o manusa pe vibe-ul piesei si transmite publicului nostalgia anilor 80
Publicat pe 05 Iulie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram