BestMusic.ro » Alexandra Stan »  Alexandra Stan incheie anul cu o noua versiune pentru "Tikari", alaturi de artistul mexican W. Corona

 Alexandra Stan incheie anul cu o noua versiune pentru "Tikari", alaturi de artistul mexican W. Corona

 Alexandra Stan incheie anul cu o noua versiune pentru "Tikari", alaturi de artistul mexican W. Corona

Facand retrospectiva anului 2020, Alexandra Stan a adunat multe reusite pe plan muzical, dintre care amintim: single-ul "Obsesii” a intrat in toate topurile muzicale din Romania, Mr. Saxobeat a depasit 200.000.000 de ascultari pe Spotify – fiind singura artista din Romania care reuseste aceasta performanta, iar cel mai recent single, "Tikari”, a fost inclus in playliste din foarte multe tari, precum Mexic, Finalanda, Australia, Noua Zeelanda, Columbia, Franta si a facut parte dintr-o campanie internationala Apple Music.

Acum, la final de an, Alexandra ne surprinde cu o noua versiune a piesei "Tikari”, alaturi de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic).

Piesa "Tikari” a fost lansata in luna august a acestui an, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat si de alte versiuni si remixuri.

W. Corona este un rapper si producator originar din Mexic, iar numele sau complet este Ivn Gonzlez Corona. W. Corona are o cariera de peste 10 ani pe scena muzicala urbana. In 2012, W. Corona a lansat primul album, "Asi Soy Yo”, alaturi de artistul Millonario.
Publicat pe 18 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram