BestMusic.ro » Alexandra Stan » Alexandra Stan joaca rolul lui Mos Craciun la Camara cu Merinde

Alexandra Stan joaca rolul lui Mos Craciun la Camara cu Merinde


Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta. Desi in timpul anului strabate lumea in lung si in lat, sustinand concerte, turnee si campanii de promovare, in fiecare an artista alege sa isi petreaca zilele de Craciun acasa la Constanta, impreuna cu familia ei.

Mai mult, anul acesta a decis sa organizeze, alaturi de echipa ei si de cativa prieteni, o actiune de ajutor pentru cativa copii care provin din familii mai nevoiase, carora le va duce personal haine, jucarii si dulciuri, trimise de fanii artistei dar si de cei care isi doresc sa faca daruri de Sarbatori.

Astfel, in data de 23 decembrie, la ora 13, Alexandra va porni, incarcata de cadouri, catre Valul lui Traian. "M-am hotarat sa ma implic in astfel de activitati si imi doresc sa continuu si anul viitor, din dorinta de a le aduce bucurie celor mici. Sunt convinsa ca sunt fericiti pentru toate cadourile pe care le vor primi, dar stiu ca este foarte important pentru ei si faptul ca vom petrece timp impreuna. Timpul petrecut cu copiii este nepretuit, atat pentru ei dar si pentru mine, recunosc. Ne vom aduna la "Camara cu merinde" din Constanta, in ziua de 23 decembrie, la ora 13.00 si vom pleca spre Valul. Asta e doar o prima actiune, dar chiar imi doresc foarte tare ca anul viitor sa dezvolt seria de acte caritabile pentru copii", incheie artista.

Alexandra Stan ii invita pe cei care doresc sa aduca o raza de bucurie in casele acestor copii sa trimita cadouri si hainute la Camara cu Merinde pana in data de 23 decembrie, ora 12:00.

Mai multe detalii gasiti aici:

Link campanie: https://www.facebook.com/events/209193429538989/
Mai multe stiri despre: Craciun  sarbatori de iarna  acte caritabile 
Publicat pe 19 Decembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram