BestMusic.ro » Alexandra Stan » Desi este iubita in Japonia, Alexandra Stan ramane in inimile romanilor!

Desi este iubita in Japonia, Alexandra Stan ramane in inimile romanilor!

Desi este iubita in Japonia, Alexandra Stan ramane in inimile romanilor!

Chiar daca, in ultimii ani, ne-am obisnuit ca Alexandra Stan sa ocupe pozitiile de top in clasamentele muzicale internationale, in special din Japonia, dar si din intreaga Europa, iata ca nici publicul din Romania nu se dezice.

Rebela si sexy, inconjurata mereu, in videoclipurile ei, de diferite feluri de barbati, Alexandra Stan a ramas in clasamentele muzicale ale radiourilor, site-urilor si televiziunilor muzicale romanesti mai bine de 3 luni, cu unul dintre single-urile lansate recent, hitul "I did it, Mama”.

Acesta a fost supus votului unui public ascultator de hituri de radio si a ramas astfel in topuri saptamani la rand.

Desi lansata in noiembrie anul trecut, piesa "I did it, Mama” si videoclipul ei par a fi pe gustul romanilor care cred ca muzica are rolul de a ne inveseli si de a aduce ritm, culoare si energie in viata noastra de zi cu zi.

In continuare, frumoasa cantareata ne pregateste un nou single, pe care ea l-a poreclit "dansul iubirii” si pe care si-a propus sa il lanseze in doar cateva saptamani.

Pana atunci, Alexandra Stan va concerta in Turcia, Italia, Bulgaria si Spania, sustinand show-uri in cadrul carora va canta si single-ul ei nou, ca sa vada si reactia fanilor de peste hotare.
Mai multe stiri despre: topuri  vedete  concerte 2016 
Publicat pe 25 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram