BestMusic.ro » Alexandra Stan » “MAMI”, cel de-al patrulea album al Alexandrei Stan, se lanseaza prima data in Japonia

“MAMI”, cel de-al patrulea album al Alexandrei Stan, se lanseaza prima data in Japonia


Albumul de debut s-a numit "Saxobeats”, a urmat "Unlocked”, a continuat cu "Alesta”, iar astazi, Alexandra Stan lanseaza deocamdata doar pentru Japonia cel de-al patrulea album intitulat "MAMI”.

Titlul nu este ales intamplator, ci sarbatoreste femeia latina, iubitoare, mama a "tuturor baietilor pierduti”, care se gandeste mereu la fericirea celor din jur, dar in acelasi timp nu uita sa fie atenta cu ea insasi, sa se iubeasca si sa fie iubita/sotia "caliente” pe care si-o doreste orice barbat.

Alexandra Stan a ajuns la maturitatea in care "MAMI” o reprezinta intru totul, atat profesional, cat si personal, dupa cum spune: "Fiecare album sugereaza o etapa din viata mea de femeie. La "Saxobeats” mi-am aratat latura rebela, tipica adolescentilor care pasesc spre maturitate, la "Unlocked” m-am redescoperit si redeschis in fata publicului prin versurile pieselor, la "Alesta” am vrut sa le ofer fanilor mei piese pe care se pot distra, iar la 28 de ani pot spune ca ma simt cea mai femeie de pana acum, de asta si albumul se numeste "MAMI”. Ma cunosc, stiu cine sunt, ce vreau si unde ma indrept”.

Pentru cel de-al patrulea album din cariera, unde sunt incluse si single-urile deja lansate "Boy Oh Boy”, "Noi 2” si "Mami”, artista a lucrat cu producatori din Elvetia, Suedia, Canada, SUA, dar si Romania, iar majoritatea pieselor sunt scrise chiar de ea, albumul fiind pop-dance, pe ritmuri de latino.

Dupa promovarea albumului "MAMI” in Japonia, Alexandra va pregati lansarea albumului la nivel international, mai ales ca piesele sunt compuse in asa fel incat sa se regaseasca toti fanii artistei, indiferent de nationalitatea acestora.

Tracklist:

1. Mami

2. Boy Oh Boy

3. India (feat. Kent Archie)

4. Round & Round

5. Whine It Up (feat. Jenn Morel)

6. Ou La La

7. Thinking About You (feat. SUARK)

8. You Used To Know

9. Rablaton

10. Noi 2

11. Favorite Game
Mai multe stiri despre: album nou 
Publicat pe 25 Aprilie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram