BestMusic.ro » Alexandra Stan »   Tembleque continua sa fie preluata pe din ce in ce mai multe radiouri si playlist-uri din intreaga lume  

  Tembleque continua sa fie preluata pe din ce in ce mai multe radiouri si playlist-uri din intreaga lume  


Tembleque, cea mai recenta colaborare dintre NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel si Los Tioz, se bucura de succes international si este deja difuzata in tari precum SUA, Canada, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Australia si Noua Zeelanda.

Cu totii am dansat in ritmurile dictate de Tembleque. Am auzit-o pe radio, am vazut-o pe multe canale de social media si am reascultat-o pe toate platformele digitale. Am reusit sa transmitem o parte din Tembleque deja in multe colturi ale lumii. Iar acest lucru se datoreaza tuturor celor care ne-au ajutat n acest demers – de la prietenii nostri din presa si radio care au crezut in aceasta piesa, la artisti, parteneri internationali, iar lista cu siguranta poate continua. Vrem sa va multumim tuturor si sa va prezentam rezultatele obtinute mpreuna, pna acum.

Perioada de pre-lansare a fost presarata cu multe sweet moments, care ne-au emotionat. De la dansatorii din diferite tari care au inceput sa creeze miscari noi pe piesa noastra si pna la reactia influencerilor carora le prezentam ceea ce este, cu adevarat, Tembleque, cu totii au avut un feedback pozitiv nca de la nceput.

Lansarea piesei a fost incununata, inca din primele ore, cu rezultate foarte bune in digital - Tembleque fusese deja adaugata in playlist-urile editoriale Spotify din Germania, Italia, Danemarca, Polonia, Elvetia si Romnia. Piesa a crescut din ce n ce mai mult n digital, iar n cteva zile Romnia a fost depasita de alte tari, precum Germania, Statele Unite ale Americii si Italia. Chiar si in acest moment, Germania se mentine pe primul loc in topul tarilor din digital, cu peste 40.000 de stream-uri obtinute din totalul de 156.000.

In paralel, campania de TikTok a reusit intr-o saptamna sa acumuleze peste 1.5 milioane de vizualizari, fiind generate aproximativ 450 de clipuri care au folosit piesa pe fundal. In ceea ce tine de evolutia din YouTube, Tembleque se apropie cu pasi repezi de primul milion de vizualizari, piesa incepand sa fie prezenta deja si in randul mai multor vlog-uri realizate pe plan local.

Si asta nu e tot! Piesa are deja rezultate in foarte multe teritorii importante ale partenerilor Roton, precum SUA, Canada, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Australia si Noua Zeelanda.

Suntem siguri ca nu ne vom opri aici si ca vor urma noi si noi rezultate. Dar, pana atunci, vrem sa va multumim inca o data pentru evolutia alerta, de succes, pe care am reusit sa o obtinem impreuna in doua saptamani.
Publicat pe 10 Februarie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram