BestMusic.ro » Alexandra Ungureanu »   Alexandra Ungureanu a castigat titlul de cea mai stilata femeie in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"

  Alexandra Ungureanu a castigat titlul de cea mai stilata femeie in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"

  Alexandra Ungureanu a castigat titlul de cea mai stilata femeie in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"

Dupa lunile pe care le-a petrecut in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a demonstrat ca stilul face parte din viata ei si nu a incetat sa surprinda in fiecare editie, iar momentul pregatit pentru marea finala a cucerit atat juriul, cat si publicul. In ultima gala a acestui an, Alexandra a cantat alaturi de Keo si a creat un moment unic, elegant si emotionant.

Editia de sambata a avut o tema speciala, iar fiecare concurenta a avut libertatea sa pregateasca un moment memorabil. Astfel, pe 19 decembrie, in cadrul marei finale, Alexandra Ungureanu a demonstrat ca are toate atuurile pentru a castiga.

"Sunt extrem de fericita, este proiectul anului meu, un proiect caruia m-am dedicat total, cu determinare, cu speranta, cu o putere pe care mi-am descoperit-o de-a lungul competitiei si care a fost sustinuta de toata dragostea pe care am primit-o de la cei de acasa. Din punctul meu de vedere, premiul acesta simbolizeaza atat stilul, cat si faptul ca sunt iubita de atat de multa lume, lucru care pe mine ma face extrem de bucuroasa si recunoscatoare nu numai acum in prag de Sarbatori. Consider ca este cel mai frumos cadou pe care puteam sa il primesc si apreciez foarte mult ca m-au sustinut atat de mult. Le multumesc tuturor colaboratorilor mei din acest proiect, echipei Kanal D, familiei si prietenilor care m-au 'suportat' in aceasta perioada incarcata cu tot ce inseamna ea - stres, oboseala, depresie, cadere si iar ridicare", povesteste Alexandra.

In aceasta perioada, artista este implicata intr-un proiect caritabil realizat de catre Hope and Homes for Children, in care oricine poate dona bani pentru copiii aflati in situatii defavorizate. Alexandra a colaborat de-a lungul timpului cu Marius Moga pentru "Bate, bate”, cu Skizzo Skillz pentru "Mamuca”, dar a lansat si piese solo, precum "Vantule” si "Ganduri”. Cel mai recent single lansat de catre artista este "Caramida”, o piesa inspirata din folclorul romanesc, ce transmite printr-o metafora baza unei relatii la inceput de drum si finalul acesteia.

Alaturi de Alexandra Ungureanu au luptat pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania Theo Rose, Andreea Tonciu, Oana Radu, Cristina Siscanu si Deea Codrea. Marea finala a celei mai iubite emisiuni de stil din Romania a avut loc pe 19 decembrie, iar telespectatorii au fost cei care au decis cine merita titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Publicat pe 23 Decembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu