BestMusic.ro » Alexandra Ungureanu »   Alexandra Ungureanu a lansat "Daca n-am fi impreuna"  

  Alexandra Ungureanu a lansat "Daca n-am fi impreuna"  

  Alexandra Ungureanu a lansat "Daca n-am fi impreuna"
 

Dupa ce a cucerit juriul cu stilul sau impecabil si a castigat emisiunea concurs "Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu incepe anul 2021 cu single-ul "Daca n-am fi impreuna”.

Compus de catre Keo, alaturi de care Alexandra a lansat si "Cel mai frumos cadou", "Daca n-am fi impreuna" surprinde cele mai intense ganduri pe care un indragostit le poate avea, iar clipul subliniaza prin imagini starile prin care artista trece atunci cand acestea isi fac loc. "Daca n-am fi impreuna, oare ce ai castiga? Ar fi viata mai buna fara mine in ea?” sunt versurile care subliniaza ca iubirea nu ar trebui sa faca loc intrebarilor, ci doar sa fie traita.

"Anul acesta am decis ca muzica mea sa aiba un approach mai personal si desi in general sunt o fire discreta in ceea ce priveste viata mea personala, 'Daca n-am fi impreuna' este o poveste de dragoste reala din viata mea, traita mai demult. Producatorii din spatele pieselor pe care urmeaza sa le lansez sunt oameni dragi mie, prieteni alaturi de care povestesc si imi place foarte mult cand creionam impreuna sentimente vii. Clipul este ca o continuare a aparitiilor mele la 'Bravo, ai stil!', intr-o zona fashion, rafinata, artsy. Am colaborat din nou cu Isabella Szanto care are o viziune speciala, cinematografica, ce pe mine ma reprezinta foarte mult", povesteste artista.
Publicat pe 22 Ianuarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu