BestMusic.ro » Alexandra Ungureanu » Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical - Deja vu II (videoclip nou)

Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical - Deja vu II (videoclip nou)

Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical - Deja vu II (videoclip nou)

Alexandra Ungureanu lanseaza astazi, alaturi de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip, primul din cadrul proiectului pop-simfonic "Music in pROgress". Piesa ilustrata este "Deja vu II", o reinterpretare a hitului Ami si Grasu XXL.

Campania muzicala este prima de acest fel din Romania si isi propune sa spuna povestea unor locatii turistice unice in tara. Initiativa este sustinuta muzical de cateva piese pop, orchestrate intr-un mod cu totul original, intr-o maniera simfonica. Lansarea videoclipului "Deja vu II" are loc in trei locatii diferite: Bucuresti, Cluj-Napoca, intr-un eveniment organizat de hairstilistul Ramona Mindru si la Baia-Mare, acolo unde au avut loc filmarile.

Lansarea videoclipului marcheaza o premiera atat in cariera artistului, cat si pe piata muzicala din Romania.

"Am anticipat faptul ca si la noi incepe sa se poarte fusionul muzicii moderne si cel al muzicii simfonice, care cred ca va deveni, in scurt timp, un trend si in Romania. Am ales piese moderne, care mie imi plac foarte mult, pe care, prin prietenia cu Nora, care deja gandise un proiect de acest fel pentru scena am reusit sa le orchestram in aceasta varianta, simfonica" spuna Alexandra Ungureanu.

"M-am jucat cu temele principale si le-am prelucrat, intr-o maniera simfonica. Am considerat ca rapul contine un mesaj foarte puternic, dar care poate intra mai bine in urechea ascultatorului daca il transformam in linie melodica originala. Am incercat practic sa reinventam melodia" adauga Nora Denes, producator muzical.

"Deja vu II" este primul dintr-o serie de patru videoclipuri care vor fi lansate in cadrul proiectului "Music in pROgress" pe parcursul intregului an.

Campania muzicala "Music in pROgress" s-a nascut in urma unui concert tematic, care a avut loc la Baia Mare. Piese precum "Rolling in the deep”, "Stay”, "Material Girl”, "Enjoy the silence” sau "Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi de de Nora Denes si Alexandra ungureanu, in varianta 100% simfonica. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oara cand o orchestra din Romania a abordat hituri internationale ale muzicii usoare.

Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical - Deja vu II (videoclip)
Mai multe stiri despre: inedit  videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014  muzica mai 2014 
Publicat pe 05 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram