BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu a lansat primul sau album "La capatul lumii"

Alexandra Usurelu a lansat primul sau album "La capatul lumii"

Alexandra Usurelu a lansat primul sau album "La capatul lumii"

Vineri, 9 ianuarie, Alexandra Usurelu, cunoscuta pentru vocea calda si sensibila, si-a lansat oficial primul album pe scena unei sali subdimensionate pentru publicul numeros ce si-a dorit sa fie prezent la concertul gazduit de partenerii ArCuB.

Alexandra, cei 10 instrumentisti care au insotit-o in calatoria "La capatul lumii”, invitatii speciali si intreaga productie a concertului, au transformat sala ArCuB din strada Batite nr. 14, intr-un loc al bunului simt si al muzicii facute bine, pentru mai mult de 90 de minute.

Versurile cantecelor, interpretarea si proiectiile video au creat un univers paralel pentru cei din sala.

Inca de la primele cantece, feminitatea, delicatetea si naturaletea Alexandrei au lasat sa se simta in sala o atmosfera calda, de familie.

Pe scena, alaturi de Alexandra, a urcat apreciatul band al acesteia format din Bobby Stoica la pian, cel care este si producatorul albumului si compozitorul celor mai multe dintre cantece, Adrian Flautistu la contrabas, Costin Oprea la chitara, Dan Incrosnatu la percutii, dar si Dan Nicolau (flugelhorn si trompeta), Petre Stan (clarinet), Nicoleta Petre si Alina Horez (viori), Miruna Vidican (harpa) si Cristina Raducan (flaut), pentru a crea un sound eclectic, fresh si foarte potrivit cu vocea artistei Alexandra Usurelu. Este pentru prima oara cand un artist non mainstream se prezinta cu o asa formula inedita de orchestra restransa pe o scena bucuresteana.

"Muzica pe care Alexandra Usurelu, Bobby Stoica si ceilalti excelenti membri ai band-ului o aduc este pentru intuneric spart din loc in loc de veioze, pentru umbrele colorate ale sufletului, pentru singuratate in casa, pentru seara, pentru un pahar de vin in companie de gand molcom, pentru chipurile frumoase din noi. E o muzica de facut tihna pe dinauntru" a scris imediat dupa concert jurnalistul si realizatorul TV Marius Constantinescu pe contul sau de Facebook.


Actorul Flaviu Crisan, un personaj ce devine foarte vizibil in proiecte speciale de muzica, a creat cateva momente spectaculoase, de inalta tinuta, recitand pe uvertura concertului un fragment din deja celebra "Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (introducere)" de Marius Tuca, dar si cateva scrieri personale. Dansatorul Madalin Farc si solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, caruia Alexandra a tinut sa-i multumeasca pentru prietenie si compozitia cantecului " Cand zambesti" ce se afla in doua variante pe albumul proaspat lansat, sunt alti doi invitati care au urcat pe scena ArCuB si au realizat momente de mare spectacol.

Printre cei care au contribuit la povestea frumoasa scrisa de Alexandra pe 9 ianuarie la ArCuB sunt si designer-ul Simona Semen, cea care s-a ocupat de tinutele de exceptie pe care Alexandra le-a purtat in timpul concertului, hairstylist-ul Florin Iordache si scenograful Marcel Ivan.

"Albumul "La capatul lumii" este o calatorie a sufletului meu, cu toate trairile lui. in ultimele luni, eu si Bobby am muncit foarte mult pentru punerea in scena a spectacolului de lansare a albumului, iar pentru noi toti cei care am fost pe scena, fiecare zambet, fiecare val de emotie care a plutit in sala au insemnat cea mai frumoasa forma de incredere sa mergem pana "La capatul lumii" pentru visurile noastre. Am avut lacrimi in ochi la final de concert si asta este cel mai nepretuit moment pe care il poate avea un artist pe scena. Am ajuns "La capatul lumii" mele. De aici incepe o noua lume. Va multumesc ca faceti parte din ea! " a declarat Alexandra.

Vocea si muzica Alexandrei Usurelu a ajuns la inimile tuturor celor prezenti care au aplaudat minute in sir in picioare la finalul spectacolului.

In curand, Alexandra va porni in turneul "LacapatullumiiTOUR", ulterior urmand sa lanseze si un DVD filmat la concertul din 9 ianuarie. Pana atunci insa, puteti gasi albumul "La capatul lumii” in toate librariile Carturesti din Romania.
Mai multe stiri despre: lansare album 
Publicat pe 13 Ianuarie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu