BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu a lansat "Simfonic Pur" pe DVD si BluRay!  

Alexandra Usurelu a lansat "Simfonic Pur" pe DVD si BluRay!  


Alexandra Usurelu a lansat DVD-ul ”SIMFONIC PUR”, filmat la inceputul anului in timpul spectacolului simfonic sustinut la Teatrul National din Bucuresti.

Lansarea concertului ”SIMFONIC PUR” in format DVD a avut loc duminica, 28 august, in Piata Universitatii din Bucuresti, in cadrul festivalului ”Simfonii de vara”, printr-un nou concert cu Muse Orchestra, dirijata de Daniel Jinga.

Timp de o ora jumatate, Alexandra a readus in fata publicului muzica sa la potentialul ei sonor absolut prin aranjamentele orchestrale ale cantecelor scrise special de producatorul si compozitorul Bobby Stoica pentru formatul de concert simfonic.

Invitat in concert a fost actorul Flaviu Crisan.

”SIMFONIC PUR”, desfasurat cu casa inchisa in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti in ianuarie 2016, este primul concert lansat de Alexandra Usurelu in format DVD si in perioada imediat urmatoare va putea fi disponibil in toate retelele Carturesti din tara. Materialul video se va putea gasi si in format Blu-ray, in editie limitata.

Primul material video lansat de Alexandra Usurelu se bucura de prezenta unor invitati speciali: Dan Byron, Mircea Vintila, actorul Flaviu Crisan si grupul vocal Blue Noise.

DVD-ul ofera o prestatie de exceptie a Alexandrei impreuna cu band-ul sau si Muse Orchestra si contine 14 cantece live, fotografii din concert si videoclipul cantecului ”Suflet, ramai pur”, cantat in premiera pe scena Teatrului National.

Alexandra Usurelu este apreciata pentru vocea calda, curata si blanda, ce canta despre oameni si emotii, nu despre lucruri si intamplari, cu o sensibilitate aparte.

Primul sau album de studio, "La capatul lumii", a castigat distinctia "Cel mai bun album al anului 2015", dupa ce a primit mai multe nominalizari din partea Societatii Romane de Radiodifuziune si s-a distribuit intr-un an de la lansare in peste 10.000 de exemplare fizice si in format digital, fiind unul dintre cele mai bine vandute albume indie din Romania.

http://alexandrausurelu.ro/

https://www.youtube.com/user/alexandrausurelu

https://alexandrausurelu.bandcamp.com/
Mai multe stiri despre: lansare album  album nou 2016 
Publicat pe 31 August 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram