BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu a lansat clipul "Pretul Corect"  (video) 

Alexandra Usurelu a lansat clipul "Pretul Corect"  (video) 


Alexandra Usurelu a lansat clipul piesei "Pretul Corect". Prin acest videoclip, Alexandra sprijina "Plantam fapte bune in Romania”,initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat – care ca demara cea mai ampla actiune de impadurire din Romania. 1.000.000 de copaci vor fi plantati intr-o singura zi, pe 14 noiembrie.

Cu ajutorul voluntarilor de pretutindeni si a ”Ministerul Mediului Apelor si Padurilor”, va fi posibila plantarea celor 1.000.000 de puieti in mai multe judete din tara, in aceeasi zi.

"Pretul corect” vorbeste despre locul in care ar trebui sa ne intoarcem. Asa cum trebuie sa ne intoarcem spre Pamant. Nu doar sa-l populam. Nu doar ca sa nu fim singuri, ci sa traim deodata cu EL…si cu NOI.” (Anca Dionisie) .

Cantecul se regaseste pe albumul "La capatul lumii” si este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancai Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind si unul dintre cele mai bine vandute albume independente din Romania in acest an.

Filmarile videoclipului au fost realizate exclusiv in exterior, in locuri cu natura salbatica si in zone afectate de defrisari.

Videoclipul prezinta legatura dintre doi prieteni, Sasha si Darlan, un baietel alb si un baietel de culoare, ce isi traiesc copilaria intr-o comunitate ecologica din Brazilia unde natura le este gazda. Peste ani, acestia gasesc lumea intr-un peisaj dezolant, rezultat al defrisarilor masive din Romania, in rolurile lor la maturitate jucand actorul Flaviu Crisan si Eric Bonic.

”Poate lumea va intelege mai bine legatura dintre om si Pamant, dintre om si natura. Poate lumea va cunoaste mai bine care este pretul corect pentru ce se intampla cu padurea.

Impreuna cu "Plantam fapte bune in Romania” poate reusim sa vedem din nou Romania imbracata de copaci in zonele unde acestia au fost taiati. Vrem sa plantam impreuna 1.000.000 de copacei.”, declara Alexandra Usurelu.

Voluntarii se pot inscrie pe site-ul oficial al proiectului www.plantamfaptebune.ro.

"Impadurirea nationala este un vis mai vechi pe care anul acesta il vom realiza impreuna! Ne bucuram ca Alexandra contribuie la cresterea suprafetei impadurite a Romaniei si da un exemplu foarte frumos celor din jurul nostru!” spune Liana Buzea, fondatorul initiativei "Plantam fapte bune in Romania”.

Despre "Plantam fapte bune in Romania”

Din 2011 si pana in prezent, 12.528 voluntari au plantat si ingrijit 258.200 copacei pe un total de 65,5 hectare de terenuri publice neproductive in urmatoarele judete: Arges, Brasov, Cluj, Constanta, Covasna, Ialomita, Iasi, Prahova, Mures, Satu Mare, Salaj si Timis.

A fost lansata Harta taierilor de paduri - aplicatia online si pentru android - prin care oricine poate raporta o taiere de padure din tara.

in 2013 initiativa a primit inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei, iar de-a lungul anilor i s-au acordat sase distinctii din partea comunitatii.
Mai multe stiri despre: campanie  piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 07 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram