BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu a lansat videoclipul oficial al piesei “Suflet, ramai pur”

Alexandra Usurelu a lansat videoclipul oficial al piesei “Suflet, ramai pur”


Dupa ce aseara si-a prezentat videoclipul in cadrul unui concert sold-out sustinut in Bucuresti, Alexandra Usurelu lanseaza acum clipul cantecului "Suflet, ramai pur”.

Aceasta melodie este prima de pe cel de-al doilea album la care Alexandra Usurelu lucreaza in prezent si pe care isi doreste sa il lanseze in toamna acestui an.

”Prin oricate greutati am trece de-a lungul vietii, sa ramanem impreuna este intotdeauna o alegere. Acesta este cantecul despre cei care aleg sa ramana. Sunt fericita sa va prezint astazi primul cantec de pe viitorul meu album, ”Suflet, ramai pur”, marturiseste Alexandra Usurelu.

Videoclipul a fost filmat in diferite locatii greu accesibile, la vulcanii Sinabung si Sibayak, dar si pe insula Samosir, sub regia lui Florin Botea. Consilierul de imagine a fost stilistul Alin Galatescu, care s-a declarat in nenumarate randuri fanul Alexandrei Usurelu, iar vestimentatia Alexandrei a fost creata de designerul Simona Semen.

"La capatul lumii”, primul album al Alexandrei Usurelu, este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania. Cu peste 300 de concerte susinute in ultimii trei ani jumatate in cea mai mare parte pe bilete i peste 10.000 de albume vandute, Alexandra Uurelu devine, astfel, cea mai bine vanduta artista indie a ultimilor ani.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 09 Martie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram