BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Anul 2015 debuteaza cu cel mai mare concert din cariera Alexandrei Usurelu - La capatul lumii

Anul 2015 debuteaza cu cel mai mare concert din cariera Alexandrei Usurelu - La capatul lumii

Anul 2015 debuteaza cu cel mai mare concert din cariera Alexandrei Usurelu - La capatul lumii

Alexandra Usurelu, una dintre cele mai iubite artiste de muzica non-mainstream din Romania, te cucereste inca din primele secunde in care incepi sa o asculti. Caldura, bucuria si frumusetea pe care artista le emana de fiecare data cand urca pe scena, te duc intr-o lume de poveste in care personajul principal este muzica pentru suflet.

Acelasi lucru l-a simtit si Andreea Marin care, in 2011 a fost impresionata de concertul Alexandrei ce debuta pe scena Teatrului Odeon, in cadrul Galei "Femeia Conteaza”.
Cele doua incep o frumoasa colaborare ce s-a materializat in turneele "Din dragoste pentru femei” si "Pretuieste Viata”. Au urmat colaborari ale Alexandrei cu nume importante din industria muzicala romaneasca, precum: Trupa Vunk, Mircea Vintila, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, dar si cu Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes international Narcotango, nominalizata de doua ori la premiile Latin Grammy.

Dupa numeroase concerte acustice, un prim turneu national si dupa primul sau concert simfonic, sustinut in vara anului 2014 alaturi de Symphonic Pop Orchestra condusa de Andrei Tudor, Alexandra Usurelu anunta data celui mai mare concert sustinut de ea pana acum!

Evenimentul ce va avea loc pe 9 ianuarie la sala ArCub din Bucuresti, reprezinta un pas important in cariera Alexandrei Usurelu, acesta fiind concertul de lansare a primului sau album, "La capatul lumii”, album produs de Bobby Stoica.

Pregatirea marelui concert "La capatul lumii” presupune o importanta desfasurare de forte, productia acestuia implicand o scenografie complexa, videoproiectii si videomapping, noua instrumentisti, dar si invitati speciali care vor urca pe scena alaturi de Alexandra.

"Concertul de lansare a albumului "La capatul lumii" va avea loc intr-o sala moderna, cu acustica impecabila, foarte potrivita cu ceea ce am pregatit, sala ArCuB, pe care o vom decora ca "La capatul lumii".

Pe langa scenografie si videoproiectii, vom avea cativa invitati deosebiti, care au pregatit momente speciale, iar pe scena, in afara band-ului care este prezent la toate concertele mele, vor fi instrumentisti si instrumente care se aud mai rar intr-un spectacol soft jazz, cum ar fi harpa, flugelhorn, vioara sau flaut. Vom canta toate cele 13 cantece de pe album, dar si cantece care nu se regasesc pe album, dar s-au cantat in concerte si publicul le asteapta." ne-a povestit Alexandra.

Alexandra Usurelu - La capatul lumii (videoclip)
Mai multe stiri despre: lansari albume  going out  albume 2015  concerte 2015 
Publicat pe 10 Decembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu