BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu a mers pana la capatul lumii pentru filmarile noului sau videoclip!

Alexandra Usurelu a mers pana la capatul lumii pentru filmarile noului sau videoclip!


"La capatul lumii" este titlul celui mai nou single lansat de Alexandra Usurelu, care da si numele albumului sau de debut.

Melodia, scrisa si produsa de Bobby Stoica, care de altfel a produs intregul album al Alexandrei Usurelu, este un eseu despre regasirea de sine, despre indepartarea de tot ce-i degradant pentru sufletele noastre.

Videoclipul acesteia a fost filmat in mare parte intr-un loc indepartat, recunoscut pentru arta stradala impresionanta si arhitectura plina de culoare: capatul lumii pentru mai multe generatii de emigranti de la inceputul anilor 1900, Valparaiso (Chile).

Este primul videoclip romanesc filmat in Chile, artista si label-ul "Fluturi prin fum” alegand acest loc pentru incarcatura culturala pe care acest loc o poarta.

Ceainaria "Infinitea” si "Casa Margarit” din Bucuresti sunt alte doua locatii in care echipa a filmat cadre pline de culoare.

O aparitie spectaculoasa in acest videoclip este prezenya Andreei Marin, care declara:

"Am crezut in Alexandra din prima clipa, este o chimie in glasul ei care se poate simti in tot corpul, te poarta departe in taramuri de poveste, neatinse de griji si tristeti, te rupe de cotidian si te invata sa respiri altfel...”

Pe Alexandra si Andreea le leaga o prietenie frumoasa, inceputa in momentul in care Andreea Marin a auzit-o pe artista cantand pentru prima data. Aceasta a declarat ca Alexandra Uurelu este artista ei preferata, numind-o "Norah Jones a Romaniei”.

Alexandra Usurelu si Andreea Marin

Declaratie Alexandra:

"Cantecul si albumul "La capatul lumii" sunt dedicate celor care simt si stiu ca pot sa calatoreasca pana la capatul lumii lor, acel loc din interiorul lor numit suflet, unde exista "culori si magie", ori de cate ori au nevoie pentru a-si face bine lor sau celor din jur.

Andreea Marin, inca de la inceputul calatoriei mele muzicale, mi-a fost martor si insotitor de multe ori, iar eu m-am bucurat de aceasta relatie speciala si i-am impartasit fiecare pas al meu in drumul spre "Capatul lumii”.

Aparitia sa in acest videoclip reflecta chiar aceasta poveste frumoasa. ”

Filmarile au fost realizate de Alexandra Sandu si Florin Botea, iar in clip o putem vedea si pe pictorita Vuo Pintilie, cea care a pictat in intregime proiectul grafic al albumului "La capatul lumii”.

Criticul de moda Alin Galatescu este cel care a consiliat-o pe Alexandra in alegerea tinutelor purtate in clip, tinute semnate de designer-ul Simona Semen.

Concertul de lansare a primului album Alexandra Usurelu va avea loc pe 9 ianuarie, la sala ArCuB din Bucuresti.
Publicat pe 01 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram