BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu si Mircea Vintila - Ceva se intampla cu noi - premiera @ Neam Trezit (video)

Alexandra Usurelu si Mircea Vintila - Ceva se intampla cu noi - premiera @ Neam Trezit (video)


"Astazi si ieri am cantat i filmat alaturi de un om care pentru mine inseamna o legenda" anunta ieri Alexandra Usurelu pe pagina sa de Facebook despre surpriza muzicala dezvaluita in aceasta dimineata la matinalul Neam Trezit de la Prima TV. Solista a cantat in premiera noul sau single, "Ceva se intampla cu noi", o colaborare cu Mircea Vintila. Urmariti inregistrarea mai jos (minutul 4:00).

"Ceva se intampla cu noi" este un cantec cald insotit de un clip pe masura, filmat in Brazilia, in statul Bahia. Videoclipul a fost realizat in mijlocul unei comunitati de oameni simpli, care traiesc in armonie cu natura, oameni frumosi la vederea carora ne aducem aminte ca "nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiti".

Premiera oficiala a videoclipului va avea loc pe 17 aprilie, la Palatul Ghika, la cea mai noua editie Jazz Sindicate Live Session. Concertul va avea un decor cu totul special si va fi insotit de videoproiectii si lumini, iar Mircea Vintila va fi unul dintre invitatii speciali. Bilete gasiti pe wwww.iabilet.ro si in reteaua de magazine UMAN din toata tara:
Bucuresti - Baneasa Shopping City si Piata Romana (Str. George Enescu 30), Cluj si Iasi - in Iulius Mall, Timisoara - in UMAN Shop si Brasov - Str. Muresenilor nr. 3.

Alexandra Usurelu si Mircea Vintila - Ceva se intampla cu noi @ Neam Trezit (video)
Mai multe stiri despre: colaborari  emisiuni tv  singleuri 2014  neam trezit 
Publicat pe 10 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram