BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu prelungeste turneul 'Am sa fiu eu casa ta' in alte patru orase

Alexandra Usurelu prelungeste turneul 'Am sa fiu eu casa ta' in alte patru orase


Datorita succesului de care s-a bucurat turneul national "Am sa fiu eu casa ta”, Alexandra Usurelu il prelungeste in alte patru orase, unde va canta alaturi de band-ul sau extins, atat cantece de pe primul sau album, ”La capatul lumii”, cat si sase cantece noi de pe viitorul sau album, care urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Orasele in care va veni Alexandra in curand sunt:

Sibiu, pe 23 aprilie, Teatrul Gong

Piatra-Neamt, pe 25 aprilie, Teatrul Tineretului

Brasov, pe 26 aprilie, Sala Reduta

Oradea, pe 27 aprilie, Sala ”Florica Ungur”

Turneul ”Am sa fiu eu casa ta” a debutat pe 30 ianuarie cu doua concerte simfonice sold-out la Teatrul National din Bucuresti si a continuat apoi la Iasi, Cluj-Napoca, Targoviste si Timisoara cu spectacole cu sala plina.

Cu un singur album lansat, Alexandra Usurelu confirma constant succesul la un public dornic sa vada spectacole de buna calitate, empatic la o muzica surprinzatoare si curata.

Fara artificii sau actiuni agresive de promovare, Alexandra, tanara artista indie care a readus in ultimii ani bunul simt pe scenele de concert din Romania, a reusit ceva ce poate parea, in Romania acestor ani, doar o firava speranta: sa castige aprecierea unui public ce prefera sa-si aleaga singur muzica pe care o asculta si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de spectacol.

Albumul sau de debut, ”La capatul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania la categoriile "Cel mai bun debut”, "Cel mai bun duet” si "Cel mai bun album”.

In ceea ce priveste muzica sa aparte, Alexandra Usurelu declara: ”Cantecele au o particularitate, ceea ce cant este compus tinand cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise sa sune ”ca cineva” anume. Prin muzica, eu caut mereu sa fiu aproape de oameni si de lumea lor interioara. Cred ca muzica are puterea de a-ti accesa cele mai adanci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, ca ceea ce cant aprinde in oameni veioze de spart intunericul.”

Biletele pentru concertele din turneul ”Am sa fiu eu casa ta” sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro si la agentiile de bilete ale salilor de spectacol.
Publicat pe 22 Martie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram