BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Alexandra Usurelu, una dintre cele mai bine vandute artiste independente, pleaca in doua turnee in paralel

Alexandra Usurelu, una dintre cele mai bine vandute artiste independente, pleaca in doua turnee in paralel


Artista independenta, cu numeroase concerte sustinute cu casa inchisa si protagonista unor colaborari muzicale aparte, Alexandra Usurelu nu se dezice nici de aceasta data si pleaca in doua turnee, in paralel, in perioada 14 ianuarie - 29 februarie.

Pe 18 ianuarie, Alexandra Usurelu da startul turneului #PUR, printr-un concert simfonic ce va avea loc in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, urmand ca pana pe 28 februarie, sa ajunga in sase orase mari din tara alaturi de bandul sau si cvartetul de corzi Muse Quartet.

Concomitent, se desfasoara si turneul "Povestesti si Calatoresti la Carturesti”, care consta intr-o serie de concerte unplugged, intr-un cadru restrans, intre 14 ianuarie si 29 februarie.

Despre cele doua turnee desfasurate in paralel, frumoasa artista marturiseste: "Sunt norocoasa ca pot ajunge in asa multe orase cu oameni minunati si calzi, pe care abia astept sa ii intalnesc. Imi ador tara si ii admir pe oamenii care locuiesc in ea. Turneul "Povestesti si Calatoresti la Carturesti” va fi mai mult o intalnire ca-ntre prieteni, unde publicul ne va putea asculta timp de 30 minute in formula de voce si pian, vom povesti, iar la final vom avea timp si ”de-o imbratisare”, cum numesc eu sesiunea de autografe. Apoi, la cateva zile distanta, ne vom putea reintalni intr-o formula extinsa, de 8 muzicieni, in cadrul turneului "#PUR”, unde voi avea o productie speciala, cu band si Muse Quartet”.

Turneu ”Povesteti i Calatoreti la Cartureti”
14 ianuarie: Cartureti Carusel
27 ianuarie: Cartureti Ploieti (Afi Palace)
28 ianuarie: Cartureti Braov
10 februarie: Cartureti Suceava (Iulius Mall)
11 februarie: Cartureti Iai (Palas Mall)
17 februarie: Cartureti Constana
24 februarie: Cartureti Cluj (Iulius Mall)
26 februarie: Cartureti Timioara (Mercy)
29 februarie: Cartureti Arad (Atrium Center)

Turneul ”#PUR” cu Muse Quartet
18 ianuarie: Sala Mare a Teatrului National, Bucuresti
29 ianuarie: Temple, Braov
13 februarie: No Limit, Buzau
14 februarie: Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Iai
19 februarie: Phoenix, Constana
27 februarie: Casa de Cultura, Oradea
28 februarie: Teatrul Maghiar de Stat, Timioara

Partener media: Music Channel
Mai multe stiri despre: concerte 2016  turneu 2016 
Publicat pe 12 Ianuarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram