BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Biletele pentru calatoria "La capatul lumii" s-au epuizat!  

Biletele pentru calatoria "La capatul lumii" s-au epuizat!  


Au mai ramas doar patru zile pana la cel mai mare concert din cariera Alexandrei Usurelu! O multime de persoane si-au luat bilete inca din prima zi in care acestea s-au pus in vanzare, continuand sa le achizitioneze pe tot parscursul lunii decembrie, motiv pentru care, la finalul saptamanii trecute, echipa Alexandrei a fost nevoita sa anunte epuizarea acestora.

Concertul care va avea loc vineri, 9 ianuarie, la sala ArCub din Bucuresti, poarta numele "La capatul lumii”, acelasi cu titlul celui mai recent single al artistei, cat si al primului album din cariera Alexandrei.

Evenimentul ce reprezinta lansarea oficiala a albumului produs in totalitate de Bobby Stoica si editat de casa de discuri "Fluturi prin fum", se bucura de o scenografie complexa, videoproiecii si lasere, pregatite cu luni in urma. Pe scena salii ArCub vor mai urca si cativa invitai speciali, ale caror nume raman surpriza pana in seara concertului.

Mai mult decat atat, alaturi de Alexandra Usurelu vor fi zece instrumentisti, inclusiv apreciatul band al acesteia, care este prezent la toate concertele sale de la inceputul anului 2014. in timpul evenimentului, publicul se va bucura de toate cele 13 piese incluse pe albumul "La capatul lumii”, de alte piese deja cunoscute ale Alexandrei si vor avea parte de un spectacol complet cu instrumente ce rar se aud intr-un concert de soft jazz, cum ar fi: harpa, flugelhorn, viori sau flaut.

"2015 a venit cu emotii mari pentru mine si sper sase continue asa pana la final. Mai este o saptamana pana la concertul de lansare a primului meu album si vestea ca nu mai sunt bilete este o surpriza foarte frumoasa din partea publicului, un cadou neasteptat la inceput de an.

Pe de o parte, imi pare rau canu mai sunt locuri si exista in continuare oameni care ar dori sa vada acest concert, dar pe de alta parte, ma bucur mult sa vad ca publicul ne ofera aprecierea suprema, adica gestul de a cumpara bilete la un concert eveniment. Conteaza mult pentru mine si cred ca orice alt artist independent ar simti la fel.

Le multumesc celor care au cumparat bilete din timp si le promit cavom avea cea mai frumoasa calatorie "la capatul lumii" la concertul de pe 9 ianuarie", a declarat Alexandra.

Pana in ziua concertului, va invitam sa ascultati cel mai nou single semnat Alexandra Usurelu - La capatul lumii
Mai multe stiri despre: lansare album  concerte 2015 
Publicat pe 05 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram