BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » “Coloreaza-ti viata” la Palatul Mogosoaia

“Coloreaza-ti viata” la Palatul Mogosoaia

“Coloreaza-ti viata” la Palatul Mogosoaia

In perioada 2-9 octombrie, la Palatul Mogosoaia, are loc expozitia de pictura "Coloreaza-ti viata” a artistului Marcel Thiele, eveniment care isi propune sa aduca impreuna iubitorii de arta si sa incurajeze tinerii sa isi urmeze vocatia.

Organizata de Asociatia Culturala Alaturi de Tineri in colaborare cu HTag PR, expozitia se deschide in data de 2 octombrie, ora 16:00, cu un scurt vernisaj, urmat de concertul acustic Alexandra Usurelu si band-ul ei. Frumoasa cantareata a devenit cunoscuta publicului datorita albumului de debut "La capatul lumii”, dar si celor doua turnee desfasurate in paralel in intreaga tara la inceputul acestui an.

In urmatoarea duminica, pe 9 octombrie, ora 16:00, are loc evenimentul de inchidere marcat printr-un workshop de pictura interactiv la care sunt invitati participantii, degustare de vin si, in finalul serii, concertul acustic sustinut de Zum. Proiectul ZUM este o imbinare speciala de pop si world music, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne, cunoscuti in lumea festivalurilor de film si muzica.

Pictorul Marcel Thiele lucreaza in stil abstract, cu culori puternice, pasteluri i nuante ferme, folosindu-se de instrumente i tehnici inedite. Fost CEO in companii internationale, Marcel Thiele s-a stabilit in urma cu doi ani in Romania, unde a avut deja 4 expozitii. O parte din cele 400 de tablouri pe care le-a pictat in Romania sunt deja expuse in proprietati private din toata Europa, in tari precum Franta, Germania, Italia, Cehia, Belgia, Romania, dar i in Brazilia i SUA.

Organizatori Asociatia Culturala Alaturi de Tineri, in colaborare cu HTag PR, cu sprijinul Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti.

Parteneri Crama Dealu Mare Urlati si Love Plus.

Marcel Thiele Art: https://www.facebook.com/MarcelThieleArt

Event: https://www.facebook.com/events/1576030912703302/
Mai multe stiri despre: concerte 2016 
Publicat pe 27 Septembrie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu