BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Concert unic la TNB! Alexandra Usurelu imbina muzica indie-folk cu cea simfonica intr-un spectacol alaturi de Mircea Vintila, Blue Noise si Dan Byron

Concert unic la TNB! Alexandra Usurelu imbina muzica indie-folk cu cea simfonica intr-un spectacol alaturi de Mircea Vintila, Blue Noise si Dan Byron

Concert unic la TNB! Alexandra Usurelu imbina muzica indie-folk cu cea simfonica intr-un spectacol alaturi de Mircea Vintila, Blue Noise si Dan Byron

In doar cateva zile, Alexandra Usurelu va urca pe scena Salii Mari a Teatrului National, unde va sustine concertul simfonic #PUR, printr-un spectacol unic in Romania, ce va include cele mai cunoscute cantece ale artistei, dar si cateva melodii complet noi, ce se vor regasi pe viitorul ei album.

Artista va avea alaturi de ea invitati speciali precum Mircea Vintila si Dan Byron. Blue Noise, grupul vocal a cappella supranumit ”laboratorul de voci”, finalist la Eurovision si premiant al mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz, va deschide concertul-eveniment. Blue Noise este povestea unei formatii care vrea sa bucure, sa emotioneze, sa impresioneze printr-un univers artistic inedit si prin virtuozitate muzicala. Membrii grupului te vor cuceri prin pasiunea pe care o pun in muzica, prin carisma lor si prin placerea pe care o au de a canta impreuna.

Despre noul ei concert simfonic de pe 18 ianuarie, sustinut impreuna cu Muse Orchestra, Alexandra Usurelu marturiseste: "Cativa oameni care nu au mai fost la concertele mele, m-au intrebat de ce se numeste #PUR concertul simfonic de la Teatrul National, ce inseamna? E un acronim? Le-am raspuns ca inseamna emotia, caldura si fericirea in starea lor pura. Emotia data de instrumentele celor 19 muzicieni de pe scena, caldura publicului meu si fericirea mea de a putea darui toate acestea impreuna cu invitatii mei speciali.”

Mircea Vintila, unul dintre cei mai iubiti cantareti de muzica folk si invitat special la concertul #PUR, povesteste: "Cand am descoperit acest glas minunat, acest glas extraordinar al Alexandrei Usurelu, m-a cucerit din prima. Mi-am dorit pe loc sa cant ceva cu ea, sa facem o colaborare si iata ca am facut cantecul "Ceva se intampla cu noi", pe care l-a scris si l-a orchestrat Bobby Stoica. Totul s-a intamplat foarte repede, am repetat un pic si in aceeasi zi l-am si inregistrat in studio, a fost pur si simplu un moment de inspiratie pentru fiecare dintre noi”.

Dan Byron, liderul si vocalistul trupei byron, care a lansat pana acum 6 albume de studio si 3 DVD-uri live, adauga: "Ii multumesc Alexandrei Usurelu pentru invitatia de a canta alaturi de ea la Teatrul National si ma bucur ca exista din ce in ce mai multe proiecte muzicale in Romania ce imbina pop-ul si muzica simfonica.”

Asa cum si-a obisnuit fanii, Alexandra Usurelu pregateste si de data aceasta o surpriza pentru cei care vor fi prezenti in Sala Mare a TNB pe 18 ianuarie, pe langa intalnirea cu fanii care va avea loc in lounge-ul Teatrului National la finalul concertului.

Pe ultima suta de metri, biletele mai pot fi cumparate de la Agentia de bilete a Teatrului National, myticket.ro (https://www.myticket.ro/evenimente/pur-alexandra-usurelu-simfonic-teatrul-national-bucuresti-18-ianuarie-2016.html) sau iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-simfonic-pur-23999).

Partener media: Music Channel
Mai multe stiri despre: concerte 2016 
Publicat pe 07 Ianuarie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu