BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Concurs: Cum arata capatul lumii tale?

Concurs: Cum arata capatul lumii tale?

Concurs: Cum arata capatul lumii tale?

Alexandra Usurelu da startul unei campanii speciale, odata cu lansarea albumului sau de debut "La capatul lumii”!

Pentru Alexandra, capatul lumii este acel loc unde o lume se sfarseste si incepe o alta. si pentru ca ea si-a raspuns la aceasta intrebare, vrea sa afle cum arata "capatul lumii" altor oameni, prieteni sau fani, prin lansarea campaniei "Cum arata CapatulLumii tale?” Pentru ca ea a aflat deja de la 9 personalitati cum arata acesta pentru ele, acum vrea sa afle asta de la 9 fani.

Cornel Ilie

Edward Aninaru

Liana Stanciu

Razvan Pascu

Andrei Lacatus (Shurubel)

Mihaela Calin

Marius Constantinescu

Simona Semen

Alin Galatescu

Pentru a intra in joc, trebuie sa trimiti un filmulet de 30 sec, in care sa ne arati ce inseamna pentru tine capatul lumii tale. Nu trebuie sa fie neaparat un loc, poate fi si o persoana, un moment al zilei, un gest frumos, o stare speciala, orice! Filmarea va trebui trimisa pe adresa de mail contact@alexandrausurelu.ro cu mentiunea "Cum arata Capatul Lumii tale”, pana pe 25 decembrie 2014.

Pe 28 decembrie, Alexandra Usurelu va anunta cei 9 castigatori pe pagina sa oficiala de Facebook. Toti cei noua vor primi o invitatie dubla la marele concert de lansare a albumului "La capatul lumii”, ce va avea loc pe 9 ianuarie 2015, la sala ArCub din Bucuresti. Mai mult decat atat, din cele noua filmulete castigatoare, echipa Alexandrei Usurelu va realiza un videoclip inedit pentru piesa "La capatul lumii”, ce va fi lansat pe contul oficial de Youtube al artistei.
Mai multe stiri despre: concursuri  campanii  albume 2015 
Publicat pe 15 Decembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu