BestMusic.ro » Alexandra Usurelu »  Hard Work Cafe - Alexandra Usurelu te invita la sala de repetitii

 Hard Work Cafe - Alexandra Usurelu te invita la sala de repetitii


Ia parte la repetitia finala a Alexandrei Usurelu impreuna cu band-ul sau pentru concertul pe care il va sustine la Hard Rock Cafe, joi, 7 aprilie, ora 21:30!

In spatele unui spectacol sunt multe ore de repetitii, sedinte de productie si creatie. Poti vedea cu ochii tai cum se intampla magia. Vino tu, de data aceasta, in "casa” ei.

Pentru ca Alexandra acorda o atentie deosebita celor ce-i asculta muzica, ofera 3 invitatii catre publicul sau la repetitia finala pentru concertul pe care il va sustine la Hard Rock Cafe.

Alegerea invitatilor se va face in urma extragerii prin random.org a numelor celor ce i-au achizitionat bilet la concert.

Marti, 5 aprilie, vor fi anuntate numele participantilor, urmand ca a doua zi, 6 aprilie, sa aiba loc repetitia cu public, programata pentru ora 20.00.

Pana atunci, biletele se gasesc in continuare in reteaua iabilet.ro: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-band-canta-pe-7-aprilie-la-hard-rock-cafe-25043/

Alexandra Usurelu a inceput anul 2016 cu doua turnee in paralel de mare succes, sustinand in ultimii trei ani jumatate un numar impresionant de peste 300 de concerte. Cu 10.000 de albume distribuite, Alexandra Usurelu a devenit in scurt timp una dintre cele mai apreciate artiste independente din Romania.

In toiul pregatirilor pentru lansarea celui de-al doilea album, artista va sustine la Hard Rock Cafe singurul concert din luna aprilie deschis publicului, alaturi de band-ul sau complet, format din Bobby Stoica, Florin Romacu, Mirel Cumpanas si Adrian Flautistu, impreuna Miruna Vidican la harpa si Cristina Raducan la flaut.
Mai multe stiri despre: concursuri  concerte hard rock cafe 
Publicat pe 01 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram