BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Pe 2 mai e “Mai bine in doi” cu Alexandra Usurelu

Pe 2 mai e “Mai bine in doi” cu Alexandra Usurelu

Pe 2 mai e “Mai bine in doi” cu Alexandra Usurelu

Dupa un inceput de an bogat muzical - lansarea primului sau album, "La capatul lumii”, si turneul "Inconjurul Lumii” alaturi de trupa Vunk - Alexandra Usurelu lanseaza un nou videoclip menit sa ne aduca cu sufletul mai aproape de cei dragi, al melodiei "Mai bine in doi”. Cantecul este compus si produs de Bobby Stoica si se regaseste pe albumul "La capatul lumii”, nominalizat de Radio Romania la categoria "Cel mai bun album” la doar 2 luni de la lansare.

"Mai bine in doi” vorbeste despre cat de frumos este sa trecem prin minunile vietii in cuplu, chiar daca cei din exterior ar putea spune altceva, aducand acest mesaj in atentia publicului in timpurile noastre, cand oamenii nu mai pun atat de mare pret pe stabilitatea unei relatii.

Videoclipul o prezinta pe Alexandra mergand intr-o calatorie singuratica, vaslind intr-o barca intr-un echilibru fragil, o barca traditionala "de la capatul lumii”, dar incapatoare pentru doi. Este o calatorie pe care fiecare dintre noi e bine sa o faca intr-un moment al vietii, lasand in urma dureri si preconceptii, prin care sa ne redescoperim, sa fim mai buni, mai iertatori, mai senini in doi.

Filmarile videoclipului au durat 3 zile si au fost realizate de regizorul Florin Botea exclusiv in exterior, in locuri cu natura salbatica si folosind numai lumina naturala, iar aranjamentul muzical scris de Bobby Stoica foloseste numai instrumente acustice sau din muzica clasica: pian, harpa, percutie, flaut, clarinet, chitara si corzi (cu participarea Muse Quartet).

Tinuta Alexandrei poarta semnatura designer-ului Simona Semen.
Aici puteti viziona cel mai recent videoclip semnat Alexandra Usurelu - Mai bine in doi:
http://youtu.be/Ezqc4zuuTzs
Mai multe stiri despre: muzica noua  lansari videoclipuri 
Publicat pe 02 Mai 2015 , de romania bestmusic

Adauga un comentariu