BestMusic.ro » Alexandra Usurelu » Marius Manole este un medic orb in noul videoclip Alexandra Usurelu

Marius Manole este un medic orb in noul videoclip Alexandra Usurelu


Alexandra Usurelu ne surprinde din nou! in mijlocul pregatirilor pentru dublul concert pe care il va sustine in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, artista lanseaza "Ramai gandul cel dintai”, unul dintre noile cantece care se vor afla pe al doilea album al sau, insotit de un videoclip in care actorul Marius Manole joaca rolul unui medic orb "care taie pe cord”.

La fel ca majoritatea cantecelor Alexandrei, "Ramai gandul cel dintai" este scris si orchestrat pentru band si orchestra de Bobby Stoica, iar sursa inspiratiei pentru cantec si clip o constituie oamenii "care umbla legati la ochi prin sufletul nostru, iar noi ii acceptam si ii primim asa, desi stim ca sunt "fum dintr-un foc de suflet bun", povesteste Alexandra Usurelu.

La randul sau, Marius Manole, actor la Teatrul National din Bucuresti, cu o bogata activitate artistica pe toate scenele de teatru din Romania, atat independente, cat si institutionalizate, ne spune de ce s-a alaturat proiectului Alexandrei Usurelu: "Imi place cum exista, imi place discretia cu care isi face loc in lume. Muzica ei mi se potriveste perfect. Mi-a placut mult sa lucrez cu ea. Alexandra Usurelu e un om care aduna in jurul ei energiile pozitive, le da glas si ii face pe oameni putin mai fericiti.”, incheie actorul.

In doar cateva saptamani, pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Usurelu, tanara artista independenta care a readus bunul simt pe scenele din Romania, va reveni pe scena Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti cu spectacolul "Am sa fiu eu casa ta", in cadrul caruia va canta impreuna cu o orchestra de 24 de instrumentisti. Artista va sustine doua concerte simfonice consecutive in aceeasi zi: de la orele 17:00 si de la 20:00.

Biletele la concertul de la ora 17 pot fi cumparate de pe iabilet.ro si din reteaua fizica iabilet.

Videoclipul, filmat de Florin Botea, poate fi vizionat mai jos.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 29 Decembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram