BestMusic.ro » Alexandrina » Asculta Flori de Spin, noul album Alexandrina (audio)

Asculta Flori de Spin, noul album Alexandrina (audio)

Asculta Flori de Spin, noul album Alexandrina (audio)

Fara vreo exagerare, cel de-al doilea album semnat Alexandrina este unul dintre cele mai asteptate materiale romanesti ale ultimilor ani. Promis inca din 2012, "Flori de spin" se lasa de azi pus pe repeat, fiind disponibil la streaming si cumparare. Ascultati-l integral mai jos.

Asteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic, "Flori de Spin" este un punct de cotitura in muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozitiilor si versurilor proprii adaugandu-li-se si orchestratia originala, updatata la sonoritatile contemporane. Pe langa cele patru single-uri aparute deja, "Orasul Umbre", "Pijamale reci","Flori de spin" si "Spre sud" albumul contine atat piese mai vechi, cunoscute de public din concerte, precum Avionul de aur, Te simt, Cea mai frumoasa parte din lume cat si piese noi.

In concertul de lansare a albumului, ce va avea loc pe 5 aprilie, la Sala Radio, alaturi de Alexandrina vor urca pe scena Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana si Muse Quartet. Partea vizuala a show-ului va fi asigurata de Cote.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti & Humanitas si online pe Eventim, la clubul Control (Str. Constantin Mille nr.4) si pub-ul Shift (Str. General Eremia Grigorescu nr.17).

Lansarea din Bucuresti va fi urmata de una la Sala Capitol din Timisoara, pe 13 aprilie.
Mai multe stiri despre: albume 2014  muzica 2014  muzica aprilie 2014 
Publicat pe 02 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu