BestMusic.ro » Alexandrina » Alexandrina lanseaza albumul Flori de Spin in aprilie, la Sala Radio

Alexandrina lanseaza albumul Flori de Spin in aprilie, la Sala Radio

Alexandrina lanseaza albumul Flori de Spin in aprilie, la Sala Radio

Noul album semnat Alexandrina, "Flori de spin", va fi lansat pe 5 aprilie, la Sala Radio, a declarat artista, luni, in premiera, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban.

Asteptat de fani timp de 4 ani, noul material discografic "Flori de Spin" este un punct de cotitura in muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozitiilor si versurilor proprii adaugandu-li-se si orchestratia originala, updatata la sonoritatile contemporane.

"Imi doresc o prelansare a albumului Flori de spin; cel mai probabil va fi pe 26 martie, in Control Club. In februarie 2012, am intrat in studio ca sa inregistrez noul album Flori de spin si am terminat in noiembrie 2013, timp in care am facut naveta Bucuresti-Timisoara. Am ales Timisoara, pentru ca e important sa ma inteleg cu oamenii si sa ii iubesc. Acolo imi bate inima”, a mai spus Alexandrina, la Guerrilive, care a venit insotita de un alt muzician, Alexei Turcan.

Tracklist-ul albumului "Flori de Spin" este deja public si il puteti vedea aici.Cea mai recenta piesa lansata este "Spre Sud".

Alexandrina - Spre Sud (audio)
Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2014  concerte 2014 
Publicat pe 04 Martie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu