BestMusic.ro » Alexandrina » Unde iesim in aprilie? 10 concerte de neratat

Unde iesim in aprilie? 10 concerte de neratat

Unde iesim in aprilie? 10 concerte de neratat

Luna aprilie se anunta foarte plina pentru melomani. Organizatorii de evenimente au facut ce-au facut si au reusit sa impace pe toata lumea: fie ca esti rocker, hip-hoper sau iubitor de jazz, avem pentru tine 10 evenimente de neratat in urmatoarea perioada.

5 aprilie: Lansare Alexandrina – Flori de Spin la Sala Radio | cumpara bilete

Asteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic semnat de Alexandrina – "Flori de Spin” – se lanseaza pe 5 aprilie, la Sala Radio. Alaturi de artista din Basarabia vor urca pe scena Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana si Muse Quartet. Partea vizuala a show-ului va fi asigurata de Cote.

Lansarea din Bucuresti va fi urmata de una la Sala Capitol din Timisoara, pe 13 aprilie.

Asculta pe Bestmusic.ro albumul Flori de Spin

10 aprilie: Hip Hop Kolektiv #1 cu Parazitii, Omu Gnom | cumpara bilete

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de hip-hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani. La prima editie headlineri vor fi Parazitii, ce vor fi precedati de Omu Gnom & DJ Grewu, Dedey & Keri, dar si Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis, alesi in urma voturilor publicului.

Citeste continuarea aici
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014  concerte aprilie 2014 
Publicat pe 02 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu