BestMusic.ro » Alexandru Andries » Cercei in urechile ei

Alexandru Andries - Cercei in urechile ei

Piesa Alexandru Andries Cercei in urechile ei face parte de pe albumul Despre distante , lansat in anul 1988 la casa de discuri Electrecord .

Versuri Alexandru Andries - Cercei in urechile eiOchii ei fara de seaman M-au vrajit pe loc... Mi-a spus ca are un frate geaman Si ca de obicei n-are noroc. I-am raspuns ca nici eu n-am frate Si ca sint un tip norocos; A ris putin dindu-si parul pe spate Si mi-a raspuns ca totu-i pe dos... Si-atunci am rugat-o, pentru inceput, Sa ramina fara cercei, Sa-mi dau seama daca nu cumva Stau de vorba cu fratele ei...

Vocea mea, intr-o secunda, Plutea aproape linga tavan, Si camera mea, de obicei scunda, Era imensa si cit un ocean... Si-atunci m-a-ntrebat daca tot mai cred Ca stau de vorba cu fratele ei, Iar eu i-am raspuns ca nu ma pronunt inca Fiindca nu s-a atins de cercei !

Te rog, nu ma privi asa, Te rog, ai rabdare cu mine Si nu renunta, Te rog foarte mult...

M-a-ntrebat cine-i de vina Pentru felul in care sint, Si daca persoana care-i de vina E din mintea mea sau de pe Pamint. Mi-a zimbit, dar avea in privire Un cutit foarte ascutit Si-atunci i-am raspuns, fiindc-asa-mi sta in fire, Ca totu-i pe dos, cum am stabilit... Nu ma-ntreba unde poti s-o suni, Nu ma-ntreba care-i numele ei: O recunosti dintr-un milion, Ea poarta-n urechi cercei !

Uuu-uuu..Comentarii

Poze cu Alexandru Andries

vezi toate pozele