BestMusic.ro » Alexandru Andries » Alexandru Andries, dubla lansare in Ceainaria Carturesti Verona

Alexandru Andries, dubla lansare in Ceainaria Carturesti Verona


Editura Vellant si casa de discuri A&A Records va invita joi, 13 septembrie, de la ora 16:30, in Ceainaria Carturesti Verona la o dubla lansare Alexandru Andries: albumul de calatorie CU MATUSA PRIN ROMANIA si discul JT.

Al treilea album de Alexandru Andries aparut la Editura Vellant, Cu matusa prin Romania spune povestea unei calatorii asteptate de 44 de ani, de cand matusa artistului a plecat din tara in America.

O calatorie prin Romania, cu aparatul foto in mana, gata sa surpinda locuri frumoase, mancaruri grozave si momente amuzante din doua perspective: a lui Alexandru Andries si a simpaticei matusi venite din Key Biscayne sa revada tara in care a crescut. Pentru ca lucrurile sa fie perfect documentate, relatarea nepotului este transcrisa in album, iar a matusii este imprimata pe DVD-ul bonus care insoteste cartea.

Discul JT (cu un titlu format din initialele lui James Taylor) aduce noi sonoritati pentru 18 piese din discografia artistului american care detine cinci premii Grammy si un loc in Rock & Roll Hall of Fame.

Amuzante sau delicate, despre dragoste sau despre oras, melancolice sau ironice, piesele de pe albumul JT ne aduc mai aproape de muzica lui James Taylor in timp ce fredonam in romaneste Summer's here/A venit vara iar sau Don't let me be lonely tonight/Sa nu ma lasi singur.
Mai multe stiri despre: lansari 
Publicat pe 07 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram