BestMusic.ro » Alexandru Andries » Concertul lui Alexandru Andries este sold out

Concertul lui Alexandru Andries este sold out

Concertul lui Alexandru Andries este sold out

Biletele puse in vanzare pentru concertul pe care il va sustine Alexandru Andries la Teatrul C.I. Nottara din Bucuresti s-au epuizat, informeaza organizatorii evenimentului.

Spectacolul va avea loc pe data de 8 decembrie 2008, incepand cu ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu.

Alexandru Andries s-a nascut in Brasov, la data de 13 septembrie 1954. A absolvit Institutul de Arhitectura "Ion Mincu", in 1980. Este membru in Uniunea Arhitectilor din Romania din 1980, in Uniunea Scriitorilor din Romania (din 1994), in Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Asociatia Ziaristilor din Romania.

Debutul solistic a avut loc in 1974 - Club A, scenic in 1979 - Festivalul de jazz&rock Brasov, cu trupa Basorelief si abia in 1984 discografic la Electrecord (Interioare).

Cea mai recenta realizare in plan muzical a lui Alexandru Andries este lansarea a doua noi produse, care au marcat zece ani de colaborare cu casa de discuri A&A Records. Cele doua materiale sunt dublul CD intitulat Impreuna si dublul DVD ce cuprinde doua intregistrari video live.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: bilete  sold-out 
Publicat pe 28 Noiembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram