BestMusic.ro » Alin Vaduva » Alin Vaduva de la X factor este in stare critica. Nu mai poate canta

Alin Vaduva de la X factor este in stare critica. Nu mai poate canta


Alin Vaduva, una dintre cele mai bune voci de la X Factor, este in stare critica si ar putea rata prezenta la gala live din aceasta sambata.

Intr-o interventie telefonica la Acces Direct, mentorul sau, Adrian Sana, a confirmat ca Alin Vaduva este intr-o stare critica, insa nu a spus ce diagnostic i-au pus medicii.

Deocamdata se fac investigatii, dar zilele urmatoare vor fi foarte grele pentru Alin. In varsta de 26 de ani, elevul lui Adi Sana nu mai poate vorbi, iar cantatul iese din discutie.

Alin Vaduva spunea saptamana tercuta ca este racit, dar se pare ca problemele sale sunt mult mai grave si este posibil sa se intervina chirurgical pentru vindecarea afectiunii.

'Se fac investigatii, sunt tot felul de supozitii care nu certifica starea in care a ajuns. Alin Vaduva este intr-o stare critica, nu vreau sa ma gandesc ca nu ar putea fi in urmatoarea gala. In momentul de fata, nu poate vorbi. In momentul de fata, ne scriem pe caiet, pe foi', a declarat Adi Sana.
Mai multe stiri despre: boli  concurenti x factor 
Publicat pe 24 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram