BestMusic.ro » Alina Eremia » Alina Eremia - Tu esti vara mea (single nou)

Alina Eremia - Tu esti vara mea (single nou)

Alina Eremia - Tu esti vara mea (single nou)

Alina lanseaza astazi "Tu esti vara mea”, o noua piesa solo, dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Membra a trupei-fenomen LaLa Band si actrita in serialul Pariu cu Viata, difuzat pe Pro TV, tanara artista are in fata si o cariera solo de succes, "Tu esti vara mea” fiind deja al doilea sau single, dupa "With or Without You”, lansat anul trecut.

Noua piesa incurajeaza toti ascultatorii sa se distreze in vara aceasta. "Mesajul piesei este simplu: vara asta, sa ne bucuram de mare, de soare si de persoana iubita, sa traim fiecare clipa la maximum, pe acorduri de chitara”, a spus Alina.

Alina planuieste sa respecte intocmai "sfaturile” noii sale piese: "Voi pleca in Grecia sau in Spania alaturi de gasca de prieteni, unde ne vom distra de minune. In plus, imi doresc cat mai multe concerte vara aceasta. Sper ca piesa mea sa fie pe buzele tuturor si, mai ales, fiecare sa gaseasca o persoana careia sa ii spuna ‘Tu esti vara mea’”, a adaugat Alina.

"Tu esti vara mea” este compusa de Adrian Sina, iar inregistrarile si productia au durat cateva zile. "Am lucrat excelent cu Adrian, munca in echipa a dat roade si sper ca piesa sa fie pe placul fanilor”, a mai spus tanara cantareata.

Alina Eremia - Tu esti vara mea (audio)
Publicat pe 08 Aprilie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu