BestMusic.ro » Alina Eremia » Alina Eremia - Cand luminile se sting (videoclip nou)

Alina Eremia - Cand luminile se sting (videoclip nou)


Dupa ce a adunat nu mai putin de 17 milioane de vizualizari la "Cum se face", este timpul pentru un videoclip Alina Eremia. Fosta membra LaLa Band ne prezinta azi "Cand luminile se sting", prima colaborare cu Mihael Mircea.

Noul single al Alinei a fost compus si produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat si de cele mai recente doua piese ale artistei. "Mesajul melodiei a fost frumos surprins prin momente coregrafice realizate de partenerul meu de dans de la emisiunea ‘Danseaza printre stele’, Iuri Ribac. Iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de Mircea Vlad si Raluca Netca, doi dansatori foarte talentati, cu care m-am inteles de minune. Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus artista.


Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea. "A fost prima colaborare cu Michael, a carui viziune m-a captat din prima, reusind sa puna intr-o lumina cat mai buna ceea ce transmite piesa. A gandit scenariul in jurul unei coregrafii, folosind valentele mele in materie de dans in videoclip”, a explicat Alina.

Alina Eremia - Cand luminile se sting (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 17 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram