BestMusic.ro » Alina Eremia » Alina Eremia - Cum se face (videoclip nou)

Alina Eremia - Cum se face (videoclip nou)


Alina Eremia a lansat videoclipul noului single - "Cum se face", primul dupa despartirea de proiectul O Noua Viata, incheiat luna trecuta.


Filmarile, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore. "Mi-a placut faptul ca s-a lucrat cu placere si buna dispozitie, ceea ce ne-a ajutat foarte mult sa rezistam atatea ore. IRonic, regizorul clipului, a avut grija sa surprinda cele mai interesante detalii”, a spus Alina.

Alina a purtat patru tinute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea in clip si o coregrafie spectaculoasa: "Un lucru pe care mi-am dorit sa-l introduc in videoclip a fost un moment de coregrafie, si cine putea sa gandeasca un dans sensual reusit daca nu Bogdan Boanta? Am lucrat excelent impreuna!”, a mai aceasta.

Alina Eremia - Cum se face (videoclip)
Mai multe stiri despre: muzica 2014  singleuri 2014  muzica mai 2014 
Publicat pe 05 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram