BestMusic.ro » Alina Eremia »  Alina Eremia: „L-am cunoscut pe Horia Brenciu cand aveam 4 ani!”

 Alina Eremia: „L-am cunoscut pe Horia Brenciu cand aveam 4 ani!”


Alina Eremia, artista Global Records, are o putere fantastica de a se reinventa. Fiecare piesa lansata este ca un capitol care ii dezvaluie o noua latura a personalitatii.

Putini sunt cei care stiu ca Alina a fost pe scena, inainte sa invete chiar sa scrie. O intalnire care i-a ramas aproape de suflet este cea cu Horia Brenciu: "Cand aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de racita. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scena si a vazut ca aveam nasul infundat. Asa ca m-a trimis in culise sa imi iau batista si a avut grija de mine. Ma bucur ca e totul imortalizat intr-o filmare.”

Alina Eremia a inceput anul in forta si pregateste deja piese noi. Pentru anul 2020, are in plan sa colaboreze si cu alti artisti, dar inca nu a dezvaluit numele acestora. Cel mai recent single lansat de artista, "Printre cuvinte” a cumulat peste 3.7 milioane de vizualizari pe YouTube.

In cadrul proiectului The Session, Alina Eremia a lansat doua piese: "Foi de adio” si "3 luni”, care au fost extrem de indragite de fanii artistei.
Publicat pe 20 Ianuarie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram