BestMusic.ro » Alina Eremia »  Artistii MediaPro Music si Universal Music Romania - prestatii de exceptie la Gala Media Music Awards 2016!

 Artistii MediaPro Music si Universal Music Romania - prestatii de exceptie la Gala Media Music Awards 2016!


Joi, 15 septembrie, a avut loc evenimentul Media Music Awards 2016, iar Piata Mare din Sibiu a devenit neincapatoare pentru cei 40.000 de oameni care au venit sa ii vada pe cei peste 30 de artisti prezenti pe scena evenimentului.

Premiile decernate de MediaForest, institutia care monitorizeaza difuzarile statiilor radio si tv din Romania, au fost prezentate de Lora si Connect-R. Cei doi artisti au reusit sa tina publicul in priza si sa pastreze aceeasi energie pe toata durata celor aproape cinci ore de live.

"Suntem foarte mandri ca Lora, artista noastra, nu a fost doar cel mai bun host al show-ului de pana acum, dar a avut si o prestatie live senzationala. Este o artista de exceptie si una din cele mai bune voci din Romania.” – MediaPro Music.

Pe scena evenimentului, cele mai tari show-uri au apartinut artistilor MediaPro Music: Alina Eremia, Dorian Popa, Holograf, Sore, Matteo, Andra, alaturi de colegii de la Universal Music Romania – Deepcentral, Grasu XXL si Guess Who.

"Ne bucuram ca publicul a avut cele mai bune reactii la momentele artistilor MediaPro Music si Universal Music Romania. E drept ca au avut prestatii spectaculoase si au castigat numeroase premii: Deepcentral a castigat doua premii – Spring Hit si Best Featuring pentru piesa "Gura ta”, lansata in colaborare cu Delia si Andra patru premii – Best Fan, Fastest No. 1, Fans Like Award si Best Female. Am avut si artisti care si-au lansat single-urile de toamna, asa cum este cazul lui Matteo care si-a lansat noul single, "Mi-e bine”, in colaborare cu Lidia Buble, Dorian Popa care a lansat piesa "Ma ai la suflet”, in colaborare cu Rita, dar si Lora care a cantat in premiera noua ei piesa, "I know” ” – MediaPro Music.
Mai multe stiri despre: premii  evenimente muzica 
Publicat pe 19 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram