BestMusic.ro » Alina Eremia » Rasu Plansu: Notele vedetelor la BAC 2012

Rasu Plansu: Notele vedetelor la BAC 2012


Weekendul acesta a fost o perioada de foc pentru absolventii liceelor din Romania: au aflat rezultatele la Bac! Printre cei zecile de mii de elevi care au sustinut "examenul vietii", s-au aflat si cateva persoane publice, despre care nu am putea spune exact cand au avut timp sa invete. De fapt, rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine.

Costel Busuioc

Cantaretul roman care a cucerit Spania cu vocea sa nu a terminat examenul de Bacalaureat cu brio. Costel nu a reusit sa promoveze nici la varsta de 38 de ani, obtiand urmatoarele note: romana - 1,20, istorie - 4,20, geografie - 5,10.

Margherita din Clejani

Fiica lui Ionita si a Vioricai din Clejani a fost atat de ocupata cu petrecerile incat nu a mai avut timp si de carte, asa ca a picat bacul. Ca nenorocirea sa fie si mai mare, Margherita mai avea nevoie doar de 0,02 sutimi pentru a obtine nota 6, necesara promovarii.

Alina Eremia

Alina Eremia, membra a trupei LaLa Band si vedeta in serialul Pariu cu Viata este un exemplu pozitiv: desi a fost ocupata cu filmarile, ea a absolvit cu media 8,96.

Vlad Gherman

Nu la fel de silitor a fost si Vlad Gherman, colegul Alinei din Pariu cu Viata. Desi a luat note de trecere la biologie si limba romana, el a picat cu 4,15 la matematica.

Madalina Pamfile

Fosta iubita a primarului Radu Mazare a stiut sa impace iesirile in oras cu invatatul si a luat o nota bunicica la Bac: 7,66.

Cristian Sanda

Printre elevii-vedete care si-au vazut de treaba si au invatat se numara si Cristian Sanda, fostul concurent de la Vocea Romaniei, ce a promovat bacalaureatul cu 8,50.

Laura Andresan

Pentru Laura Andresan aflarea rezultatelor la Bac a fost un moment de vis: ea a obtinut, dupa multe incercari, o nota de trecere la examen, si una chiar buna: 7,71.

Anul acesta au mai sustinut examenul de Bacalaureat fiul manelistului Nicolae Guta, care a picat cu 1 la limba romana, 2 la geografie si 3 la matematica; fiul Corneliei Catanga, ce a picat si el.
Mai multe stiri despre: inedit  note bac 2012 
Publicat pe 09 Iulie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram