BestMusic.ro » Alina Eremia » Tu esti vara mea

Alina Eremia - Tu esti vara mea

Loading the player ...

Alina Eremia a lansat "Tu esti vara mea",primul videoclip din cariera solo, filmat in urma cu doua saptamani la Gura Portitei.

alina eremia tu esti vara mea videoclip

Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista. "Locatia a fost mai frumoasa decat mi-am inchipuit, sunt convinsa ca vor fi niste cadre spectaculoase in clip. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare”, a spus Alina.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul si coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov. "A fost prima colaborare cu Iulian, insa a decurs atat de bine, incat imi doresc sa lucram impreuna si la urmatorul videoclip. Tinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos in evidenta trasaturile, totul pentru un look natural, de vara”, a explicat tanara.

Alina Eremia a jucat in clip rolul unei fete indragostite, iar partenerul sau a fost fotomodelul Mario Popescu. "Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care stiu sa isi traiasca viata la maximum, stiu sa se bucure de libertate, vara, soare, dar si de momentele frumoase dintre ei”, a explicat Alina.

Versuri Alina Eremia - Tu esti vara meaVara asta vreau sa dau foc la toate Vreau pacata, libertate cu tine as fugi Fiindca restul ma streseaza Nu conteaza Lasa totul inapoi sa fugim in mare goi Hai acum ca ne-am gasit sa alergam spre rasarit Orice-ar spune vocea ta stii raspunsul vei uita Am trecut de iarna grea acum tu esti vara mea Marea e a mea si nu mai vreau nimic Doar o secunda sa ma ascunda De toate as fugi sa ma tii in valuri Pana seara, tu esti vara


Comentarii

Poze cu Alina Eremia

vezi toate pozele